BCR Romania: Anuntul IMPORTANT, Ce Primesc GRATUIT Clientii

BCR Romania a facut un anunt foarte important pentru toti clientii sai din tara, iata ce le ofera in sfarsit gratuit incepand chiar de zilele acestea.

BCR Romania notificari

BCR Romania face un anunt foarte important pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca le ofera ceva gratuit chiar de zilele acestea, si vorbim despre un beneficiu de care ar trebui sa se bucure ei chiar acum. Mai exact, cei de la BCR Romania au publicat mesajul de mai jos prin care dau de inteles ca o actualizare lansata pentru aplicatia care permite folosirea asistentului George aduce in sfarsit ceva ce multi clienti asteptau de ceva vreme, notificari push.

BCR Romania le ofera clientilor din ROmania posibilitatea de a primi notificari push pe telefoanele cu orice fe de tranzactii care au loc in conturile lor, teoretic totul in timp real. Toate bancile din tara noastra ofera deja de ceva vreme posibilitatea de a fi notificati prin alerte de tip push in legatura cu tot ceea ce se intampla in conturile bancare, iar acum inclusiv BCR Romania ofera aceasta optiune pentru George, deci toti clientii o au gratuit.

BCR Romania: Anuntul IMPORTANT, Ce Primesc GRATUIT Clientii

BCR Romania explica in clipul video de mai jos exact cum poate fi activata aceasta functionalitate noua, si ce se intampla dupa ce ea este activa si incep sa aiba loc modificari pentru conturile noastre bancare. este foarte util sa primesti cate o notificare push de fiecare data cand se intampla ceva in cont, si e bine ca BCR Romania face in sfarsit aceste lucruri, astfel ca toti clientii se vor putea bucura de posibilitatea de a fi notificati mai rapid in legatura cu platile facute.

George – notificări de tip push

Vezi în timp real ce se întâmplă cu contul tău!Activează-ți direct din aplicația George, 100% online notificările de tip push, gratuit. Vezi în video pașii pentru activare. https://bit.ly/George-info

Publicată de BCR pe Marţi, 5 mai 2020

BCR Romania are in aplicatiile sale pentru telefoane mobile o gama variata de functionalitati de care toti clientii de tara se pot bucura, astfel ca nu aveti doar notificari push pe care le primiti in momentul in care folositi aplicatia. In mod normal cam toate ar trebui sa fie disponibile gratuit, insa desigur ca pot fi si unele servicii pentru care BCR Romania ar putea cere bani, asa cum se mai intampla si alte banci din tara noastra in unele situatii, din pacate.

BCR Romania ofera aceasta functionalitate in mod gratuit pentru clientii sai din tara chiar acum, asa ca v aputeti folosi de notificarile push pentru a afla in timp real tot ceea ce se intampla in cont.