WhatsApp: TRUCUL cel mai TARE de care Nu ai Stiut Pana Acum

WhatsApp are un truc foarte tare de care mai mult ca sigur nu ai stiut pana acum, iata ce poti face in aplicatia de mesagerie in acest moment.

WhatsApp interoperabil

WhatsApp a fost declarata in 2020 drept cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, iar asta multumita celor peste 2 miliarde de oameni care o folosesc in fiecare zi, ea avand si foarte multe functii. Aceste functii pot fi folosite si ca trucuri pentru a face lucruri pe care nu le-ati stiut pana in momentul de fata, iar astazi vorbim despre ceva ce WhatsApp ofera de ceva vreme, dar care poate fi folosit si in mai multe moduri decat ati crezut pana acum.

WhatsApp are de ceva vreme o platforma speciala numita WhatsApp Web, aceasta oferind posibilitatea de a folosi serviciul de mesagerie inclusiv de pe telefoane, sau chiar tablete, indiferent de care sunt. Ei bine, prin WhatsApp Web puteti transfera si fisiere intre diverse dispozitive, chair si calculator si alte dispozitive, pe acelasi cont WhatsApp, la fel ca si cum ati trimite catre un prieten, totul fiind facut exact la fel ca in cazul trimiterii obisnuite de mesaje.

WhatsApp: TRUCUL cel mai TARE de care Nu ai Stiut Pana Acum

WhatsApp permite logarea unui singur dispozitiv in WhatsApp Web, fie ca este vorba despre un calculator, sau o tableta, iar prin aceasta platforma ne putem trimite orice fel de fisiere acceptate de catre platforma. Pentru a va trimite poze, clipuri video, documente, etc, de pe un dispozitiv pe altul prin WhatsApp, e necesar sa aveti numarul vostru de telefon inclus in agenda de contacte, sa il selectati pentru a deschide o conversatie, si sa trimiteti fisierele.

WhatsApp va afisa acele fisiere in acea conversatie atat pe dispozitivul principal pe care e folosita platforma, cat si pe WhatsApp Web, iar el va putea fi accesat de catre voi pe ambele dispozitive. Procedura e una extrem de utila daca vreti sa transferati rapid ceva intre un calculator si un telefon, si nu aveti alta metoda la dispozitie, sau daca vreti sa transferati prin WhatsApp ceva intre un telefon si o tableta, chiar daca sunt cu sisteme de operare diferite.

WhatsApp nu mentioneaza aceasta functionalitate ca una standard pe care o ofera pentru utilizatorii sai, insa oricine se poate folosi de acest truc pentru a transfera fisierele intre dispozitivele sale.