Google Chrome: O Noua Functie Extrem de BUNA a fost Anuntata

Google Chrome are anuntata o noua functie extrem de buna pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce urmeaza sa primim cu totii foarte curand.

Google Chrome subtitrari

Google Chrome are o noua functie extrem de buna anuntata pentru implementarea in noul browser creat de catre compania americana, si vorbim despre ceva care cu siguranta ar fi benefic pentru multa lume. Functia este adusa pentru Google Chrome direct din versiunea pentru Android, acolo ea fiind integrata de ceva vreme, si pentru ca a avut succes, iata ca acum este oferita si pentru calculatoarele cu sistem de operare Windows, sau macOS.

Google Chrome va avea implementata o noua functie care poarta denumirea Live Caption, aceasta fiind una de accesibilitate integrata in Android pentru a detecta orice se spune intr-un clip video si a crea texte. Practic, atunci cand va uitati la un clip video, oriunde s-ar afla el, veti vedea si subtitrari in baza a ceea ce recunoaste browserul in timpul redarii, si functia poate fi utila pentru foarte multa lume, in special atunci cand sunteti intr-un mediu unde nu puteti asculta sunete.

Google Chrome: O Noua Functie Extrem de BUNA a fost Anuntata

Google Chrome a avut oferita aceasta functionalitate timp de cativa ani de zile in cadrul versiunii pentru Android, iar ceea ce este adus pe calculatoare vine in ajutorul a milioane de oameni de pe intreaga planeta. Functionalitatea care va fi oferita pe calculatoare de catre Google Chrome va fi identica cu cea pe care utilizatorii o vad pe telefoanele cu sistem de operare Android, astfel ca daca o foloseati deja, stiti exact ce urmeaza sa primiti cand va fi lansata.

Google Chrome are descoperita aceasta noua functie in cea mai recenta versiune a browserului care este testata in format beta inainte de a fi oferita in mod oficial pentru toata lumea. Chiar daca deocamdata nu a fost finalizata pentru a fi oferita si pe calculatoare, e putin probabil ca Google Chrome sa aiba aceasta functie modificata de catre cei de la Google, inainte de a se lua decizia lansarii sale in formatul final, asa ca n-ar trebui sa le facem multe griji.

Google Chrome este cel mai folosit browser din lume in momentul de fata, si e improbabil ca asta sa se schimbe prea curand, dupa cum mai mult ca sigur unii dintre voi stiti deja.