Playstation 5: VIDEO cu Design-ul Nou la care Poti doar VISA

Playstation 5 are astazi parte de un nou concept in care ne este prezentat un design pentru consola la care foarte multi dintre fanii companiei pot doar sa viseze, iar asta pentru ca inca nu am aflat care este, in realitate, design-ul pe care il va avea noua consola.

Playstation 5 a fost anuntata oficial pentru lansare de catre compania Sony, insa pana in momentul de fata n-a fost dezvaluit design-ul oficial care este asteptat pentru ea, ceea ce desigur ca lasa foarte multi dintre fani cu si mai multe semne de intrebare vis-a-vis la ea.

Playstation 5 a avut prezentate diverse concepte cu design-uri pana in momentul de fata, insa pentru ca nu a fost dezvaluit si cel oficial, deocamdata nu stim care dintre cele create de catre graficieni este intr-o oarecare masura apropiat de realitate.

Playstation 5 ar urma sa aiba prezentat in mod oficial design-ul undeva in cursul acestei luni, sau cel putin asta da de inteles revista pe care compania o publica in mod regulat pentru a-i anunta pe clientii sai in legtura cu toate noutatile din domeniul jocurilor.

Playstation 5 ar urma sa fie lansata in magazine undeva prin noiembrie, deci inca suntem la foarte mare distanta de momentul in care ea va fi cumparata, si nici nu stim cam cat ar urma sa coste, ceea ce desigur ca nu e tocmai imbucurator.