BANCA Transilvania: Anunt catre TOTI Clientii, Ce face Maine

BANCA Transilvania face un anunt foarte interesant catre toti clientii sai din Romania, iata ce se va intampla exclusiv maine pentru toti dintre acestia.

BANCA Transilvania pegas

BANCA Transilvania face astazi un anunt foarte interesant care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca maine va oferi ceva exclusiv pentru ei, si s-ar putea sa fii dornic sa profiti de asta. Cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca exclusiv maine organizeaza un concurs pentru clientii sai din Romania si le ofera posibilitatea de a castiga o bicicleta Pegas, binecunoscuta bicicleta romaneasca, totul numai in ziua de 7 mai.

BANCA Transilvania spune ca oricare dintre clientii care fac transferuri de bani in cursul zilei de maine prin intermediul aplicatiei BT Pay vor fi in mod automat inscrisi in tragerea la sorti pentru concurs. Este interesant modul in care este organizat concursul, excluzandu-i pe cei care nu folosesc aplicatia BT Pay, insa desigur ca BANCA Transilvania vrea sa creasca nivelul de utilizare pentru aceasta, si de a incerca sa-i convinga pe oameni sa o foloseasca mai des.

BANCA Transilvania: Anunt catre TOTI Clientii, Ce face Maine

BANCA Transilvania spune ca inclusiv donatiile facute prin aplicatia BT Pay pot fi folosite pentru inscrierea in tragerea la sorti pentru a castiga o bicicleta Pegas, ceea ce este o veste buna. Problema este totusi ca daca vreti sa castigati bicicleta, va trebui sa faceti o tranzactie prin BT Pay indiferent daca aveti nevoie de asta, sau nu, deci puteti sa transferati bani catre un prieten, o ruda, etc, fara sa conteze suma, BANCA Transilvania neavand vreo limitare din acest punct de vedere.

#BTPay vine cu o nouă surpriză. Orice transfer de bani făcut în BT Pay mâine, 7 mai, dintr-un card BT, te înscrie…

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 6 mai 2020

BANCA Transilvania are detalii cu privire la acest concurs disponibile chiar in cadrul aplicatiei pentru telefoane mobile, deci va puteti orienta acolo pentru a descoperi tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu noul concurs. In mod teoretic, in concurs sunt inscrise orice fel de tranzactii facute incepand cu astazi la ora 00:00, si pana maine la 23:59, deci nu conteaza cand faceti un transfer de bani in acest interval, pentru ca el ar trebui sa va aduca inscrierea.

BANCA Transilvania ofera tot in aplicatie detalii cu privire la extragerea castigatorilor, si nu numai, astfel ca trebuie sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce se specifica acolo.