Fortnite: VIDEO cu Doua Surprize Mari Inainte de Lansare

Fortnite midas

Fortnite are dezvaluite inainte de lansare doua schimbari foarte importante la care cei de la Epic Games lucreaza de ceva vreme, si care vor aduce foarte mari imbunatatiri pentru ceea ce vor putea experimenta jucatorii in noul titlu care va fi lansat in curand.

Fortnite are prezentat in clipul video de mai jos un dispozitiv special care ar urma sa permita distrugerea totala a lumii virtuale a jocului, el fiind vizibil in fundalul clipului video, in ceea ce pare a fi un hangar special in care probabil ca inca se lucreaza la el.

Fortnite are deasemenea prezentata si o noua provocare inainte de vreme, ea fiind partial pregatita pentru a fi oferita de catre compania americana, astfel ca vedem putin in avans ce anume va trebui sa colectam din camera care va avea un rol esential in finalizarea provocarii.

Fortnite nu are prea multe detalii cu privire la aceasta noua provocare, sau cu privire la dispozitivul care ar urma sa permita distrugerea intregii lumi, astfel ca ramane doar sa vedem ce anume vom mai afla in legatura cu aceste descoperiri complet neasteptate.

Fortnite va avea lansat la inceputul lunii iunill cel de-al treilea sezon, iar impreuna cu el ar trebui sa vina si aceste noi surprize, asta daca nu cumva ele vor fi oferite chiar inainte de vreme de catre compania americana pentru jucatorii sai.