Telefoanele Huawei Merg in Sens INVERS din Cauza lui Trump

Telefoanele Huawei merg in sens invers din cauza lui Donald Trump, din pacate pentru toata lumea, iata ce se intampla cu decizii au fost luate de chinezi.

Telefoanele Huawei involutie

Telefoanele Huawei merg in sens invers din cauza lui Donald Trump, iar asta nu e tocmai bine pentru intreaga lume, insa in contextul actual, alta solutie nu prea exista pentru compania chinezeasca. Zilele trecute cei de la Huawei au anuntat ca lanseaza o versiune revizuita a Huawei P30 Pro pentru clientii din intreaga lume, iar asta pentru ca acest model inca poate avea aplicatiile si serviciile Google incluse, deci permite instalarea oricaror aplicatii din Google Play Store.

Telefoanele Huawei merg in sens invers cu aceasta decizie, adica evolutia e acoperita de o involutie, aceasta fiind a doua relansare pentru acest model, prima avand loc in toamna anului trecut. Fara aplicatiile si serviciile de la Google, telefoanele Huawei nu sunt dorite de catre clientii din toata lumea, iar compania stie acest lucru, dar in contextul actual face orice poate pentru a-si mentine vanzarile de telefoane la un nivel ridicat si in plan international.

Telefoanele Huawei Merg in Sens INVERS din Cauza lui Trump

Telefoanele Huawei complet noi lansate din mai 2019 incoace nu trebuie cumparate pentru ca nu au serviciile si aplicatiile de la Google, insa foarte multa lume nu stie acest lucru. Telefoanele Huawei de acest tip nu permit instalarea Facebook, Instagram, Google Maps, Google Chrome, si nu numai, deci nu pot fi folosite decat pe Weibo, si alte aplicatii chinezesti inutile, dar din nou, lumea nu stie asta, ar Huawei nu explica foarte clar lipsurile produselor.

Telefoanele Huawei sunt promovate de chinezi in Romania cu AppGallery, insa compania nu spune clar ca oamenii nu au acces la Google Play Store, insa asta se intampla peste tot in lume. Chiar daca am vazut de la chinezi multe modele noi de telefoane care sunt performante, totusi telefoanele Huawei cu adevarat utile trec printr-o involutie in momentul de fata, si e pacat, pentru ca exista modele bune care merita banii, dar ele nu vor mai fi avute in vedere de multi.

Telefoanele Huawei au ajuns in aceasta situatie din cauza lui Donald Trump, si nimic nu se va schimba prea curand pentru ca interesul americanilor este de a bloca activitatea companiei cat se poate de mult.