iOS 13.5 aduce o Noua Functie Importanta pentru iPhone

iOS 13.5 probleme medicale

iOS 13.5 aduce in cea mai recenta versiune beta inca o functie importanta pentru telefoanele iPhone, aceasta avand legatura cu informatiile medicale ce pot fi stocate in aplicatie.

Mai exact, iOS 13.5 ofera posibilitatea de a partaja informatiile medicale din aplicatia Health inclusiv in timpul unui apel initiat catre serviciile de urgenta pentru a notifica operatorul in legatura cu problemele de sanatate existente.

iOS 13.5 aduce aceasta functie pentru ca in cazul in care initiem un apel de urgenta pentru o problema de sanatate, cei care vin sa ne ajute sa stie si ce probleme de sanatate avem separat de urgenta, trimiterea acesta fiind facuta automat impreuna cu apelul.

iOS 13.5 va transmite catre serviciile de urgenta informatii despre alergii, limba pe care o vorbim, si alte afectiuni medicale importante pe care noi le includem in sectiunea speciala din aplicatia Health pentru informatii privind starea noastra de sanatate.

iOS 13.5 probleme medicale urgenta

iOS 13.5 va avea aceasta functie testata in urmatoarele luni, iar daca Apple va considera ca ea este pregatita pentru a fi lansata, atunci in momentul in care versiunea publica a sistemului de operare va fi lansata, probabil o vom avea.