ING Bank: Mesajul cu Care si-a SURPRINS Clientii din Romania

ING Bank a publicat astazi un mesa cu care si-a surprins foarte multi dintre clientii din Romania, iata cu ce fel de cerere vine astazi banca.

ING Bank restaurante

ING Bank a publicat astazi un mesaj care a surprins mai mult ca sigur multi dintre clientii din Romania, iar asta pentru ca vine ca o cerere pe care multi nu au mai vazut-o pana in momentul de fata. Din cauza problemelor pe care le-a adus pandemia de Coronavirus pentru foarte multe afaceri, cei de la ING Bank le recomanda romanilor care pot face asta, sa cumpere in avans o cina la restaurantul preferat pentru a sustine activitatea acestora in continuare in aceasta perioada.

ING Bank nu nominalizeaza si restaurante pe care oamenii ar trebui sa le sustina, ci spune ca aceia care au banii pentru a face o asemenea donatie pentru un restaurant, ar trebui sa o faca. Ideea este una similara cu cea de a dona bani pentru a sustine o cauza, doar ca aici ING Bank le recomanda romanilor sa plateasca in avans pentru servicii pe care le vor primi mai tarziu, desi e destul de greu de inteles cat de “tarziu” ar putea fi acea data a rascumpararii.

ING Bank: Mesajul cu Care si-a SURPRINS Clientii din Romania

ING Bank nu vine cu o idee rea, si ea poate fi aplicata inclusiv la alte domenii, insa asta tine foarte mult si de responsabilitatea afacerilor de a se tine de cuvant pentru banii pe care ii primesc. Desigur ca acei bani trebuie cheltuiti in mod responsabil de catre afaceri pentru ca dupa ce pandemia de Coronavirus se termina, ele sa le poata returna favorul oamenilor care le-au sustinut, dar chiar si asa, ING Bank vine cu o idee care ar putea ajuta foarte multe afaceri.

Dacă, înainte, conceptul de "cumperi acum, plătești mai târziu" îți aducea bucurii aproape instant, acum lucrurile stau…

Publicată de ING Romania pe Miercuri, 6 mai 2020

ING Bank le cere de ceva vreme clientilor din Romania sa doneze pentru a sustine ajutorarea persoanelor vulnerabile afectate din cauza Coronavirus, dar si cumpararea de echipamente medicale. Aceasta cerere noua este una care ajuta companiile, dar intr-un mod diferit, ING Bank finantand unele dintre aceste afaceri, fie prin programul IMM Invest, sau prin cereri separate facute direct de catre afaceri pentru a primi banii de care au nevoie.

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, a donat sute de mii de LEI pentru sustinerea luptei impotriva Coronavirus, iar acum le cere romanilor sa ajute cat si cum pot in continuare.