Facebook a LANSAT Noua Interfata pentru Website (VIDEO)

Facebook interfata website

Facebook a lansat astazi noua interfata a website-ului sau pentru toti utilizatorii, iar asta la cateva saptamani dupa ce a dezvaluit ca oricine o poate testa in versiune beta, semn ca toate testele au decurs cu succes in aceasta perioada de timp.

Facebook a anuntat noua interfata cu “surle si trambite”, iar asta in conditiile in care ea nu ea agreata de chiar toata lumea, dar aduce schimbari serioase pentru felul in care arata totul in website, deci mai mult ca sigur va fi folosita de foarte multi, cel putin la inceput.

Facebook prezinta mai jos noua sa interfata de care se poate bucura toata lumea incepand de acum, insa desigur ca distributia ei nu este imediata, deci daca nu va apare optiunea de activare, s-ar putea sa mai aveti de asteptat pana cand va aparea.

Facebook interfata website dark

Facebook schimba total interfata standard, cu relocarea mai tuturor locatiilor in care afiseaza continut, dar si a butoanelor, insa mai important decat atat, avem acum disponibil si un dark mode, care e gandit destul de bine, ceea ce vine ca o veste buna.

Facebook permite activarea rapida a noii interfete din sectiunea in care putem accesa setarile contului, chiar la baza ei urmand a fi disponibil un buton precum cel din imaginea de mai sus, iar dupa accesarea sa veti vedea imediat interfata noua, si veti putea activa dark mode.