BCR Romania: Mesaje pentru TOTI Clientii, ce Trebuie sa STII

BCR Romania vine cu mesaje care sunt importante pentru foarte multi dintre clientii romani, iata ce trebuie sa stie cei care-i folosesc serviciile.

BCR Romania medical

BCR Romania vine astazi cu o serie de mesaje pentru toti clientii sai din tara, si ar fi bine sa stiti ceea ce vrea sa comunice banca pentru ca vorbm despre o serie de informatii importante pentru multa lume. In primul rand, cei de la BCR Romania vorbesc despre faptul ca ofera pentru cadrele medicale din linia intai ajutor prioritar cu orice fel de probleme au, iar asta pentru a ii ajuta in aceasta perioada dificila in care ele sunt implicate in lupta cu noul Coronavirus.

BCR Romania are linii de comunicare personalizate pentru clientii care sunt cadre medicale din linia intai, si le ofera deasemenea acces rapid la conturi, cu finantare care beneficiaza de discount. Din pacate, cei de la BCR Romania nu specifica si ce fel de reduceri au pentru solutiile de financare de care pot beneficia clientii care sunt cadre medicale, astfel ca fiecare va trebui sa mearga la banca si sa descopere acolo ceea ce poate primi ca ajutor.

Există supereroi care luptă în fiecare zi în prima linie pentru noi toți. Ei sunt acolo pentru noi, așa că noi suntem…

Publicată de BCR pe Vineri, 8 mai 2020

BCR Romania: Mesaje pentru TOTI Clientii, ce Trebuie sa STII

BCR Romania merge pe aceeasi cale pe care au mers si cei de la CEC Bank, care au anuntat de ceva vreme faptul ca ofera credite cu reducere pentru cadrele medicale din linia intai. Niciuna dintre cele doua banci nu a specificat cat anume ofera reducere, dar probabil e vorba de solutii care sa-i convinga pe cei din domeniul medical sa devina clienti ai BCR Romania, daca nu sunt, sau sa profite de solutiile lor de finantare ina ceasta perioada.

Dezinfectăm zilnic toate unitățile, în intervalul 13:00-13:30. Astfel, cât timp colegii noștri sunt în pauza de masă, ne…

Publicată de BCR pe Vineri, 8 mai 2020

BCR Romania vine deasemenea si cu un alt mesaj pentru cei care trebuie sa ajunga in agentiile sale din Romania, iar asta pentru ca zilnic intre 13:00 – 13:30 se face dezinfectre in sucursalele sale din toata tara. Atunci au pauza de masa inclusiv angajatii sai, astfel ca daca aveati in plan sa mergeti la vreo agentie a BCR Romania, atunci ar trebui sa va ganditi de 2 ori, pentru ca nu veti avea cu cine sa discutati acolo in aceasta perioada de timp.

BCR Romania a luat multe masuri in perioada starii de urgenta din Romania, foarte multe dintre ele fiind extrem de bune, si dupa cum se vede, continua sa faca acest lucru pentru clientii din toata tara.