Huawei MATE 40 Pro: Schimbarea MAJORA pe Piata Telefoanelor

Huawei MATE 40 Pro va aduce si o schimbare mare pe piata telefoanelor, iata ce este asteptat pentru noile modele de la compania chinezeasca acum.

Huawei MATE 40 Pro piata

Huawei MATE 40 Pro va aduce in toamna acestui an o schimbare foarte importanta pentru piata telefoanelor mobile, nu o premiera, mai mult ca sigur inovatii, dar in final o schimbare foarte mare. Vorbim despre faptul ca Huawei MATE 40 Pro va fi lansat cu o camera care are 5 senzori de imagine, ei fiind foarte performanti pentru a facilita inregistrarae de poze si clipuri video de inalta calitate.

Huawei MATE 40 Pro va fi primul telefon de la un producator important care va avea o camera ultra-performanta cu 5 senzori de imagine, cei de la HMD Global lansand un model Nokia de acest gen acum cativa ani, dar succesul sau va fi limitat. Huawei MATE 40 Pro va da totusi startul unui nou trend pe piata smartphone, implementarea de camere cu 5 sezori de imagine, iar Samsung ii va urma foarte rapid cu modele din seria Samsung GALAXY S30.

Huawei MATE 40 Pro: Schimbarea MAJORA pe Piata Telefoanelor

Huawei MATE 40 Pro este deja testat in versiuni care au 5 senzori de imagine pentru camera principala, acestia avand capacitatea de a face poze si clipuri video de inalta calitate, totul pentru a mentine Huawei in top. Tocmai pentru ca Huawei este in topul producatorilor de telefoane cu cele mai bune camere foto, Samsung vrea sa il ajunga din urma, astfel ca Huawei MATE 40 Pro doar va da startul unei noi evolutii pentru camerele foto pentru telefoanele mobile.

Huawei MATE 40 Pro va veni in toamna cu o camera care are 5 senzori de imagine, iar Samsung GALAXY S30 va veni in primavara cu una similara, doar ca intre timp am putea vedea altele de la alti producatori. Nu este exclus ca dupa lansarea Huawei MATE 40 Pro sa mai vina alte telefoane similare de la producatori chinezi, mai ales ca piata va avea nevoie de multe modele noi pentru a recupera vanzarile pierdute in perioada pandemiei de Coronavirus.

Huawei MATE 40 Pro va da in 2020 startul telefoanelor cu 5 senzori de imagine pentru camera principala, insa 2021 va fi anul in care acestea vor deveni efectiv populare pentru intreaga piata.