Samsung Cum Va COPIA Apple cu un Produs Nou din Aceasta Vara

Samsung va copia Apple si Huawei cu un produs nou care a fost anuntat oficial pentru lansare in anul 2020, iata ce pregateste pentru toata lumea acum.

samsung card

Samsung merge pe acelasi drum precum compania Huawei, si a anunat ca va copia Apple cu un produs nou pe care il va lansa in vara acestui an, ar multa lume se astepta deja sa vada acest lucru. Samsung si-a anuntat intentia de a lansa un card de debit pentru clientii sai din SUA, deocamdata, urmand a isi aduce produsul inclusiv in alte tari, pe masura ce va reusi sa incheie acorduri cu diverse banci pentru a-l putea oferi pentru clientii care sunt interesati.

Samsung copiaza practic ideea pe care a avut-o Apple cu al sau card de debit lansat in cursul anului 2019 pentru clienti, Huawei anuntand o lansare in prima parte a acestui an. Practic, Samsung era singurul mare producator de telefoane mobile care inca nu anuntase intentia de a lansa un card de debit pentru clientii sai, ceea ce desigur ca genera asteptari din partea multora care doreau sa vada un asemenea produs financiar de la compania coreeana acum.

Samsung Cum Va COPIA Apple cu un Produs Nou din Aceasta Vara

Samsung isi va oferi cardul de debit intr-un format similar cu cel pe care il vedem de la Apple, adica un card fizic, si unul virtual, ele fiind conectate la Samsung Pay, unde vor fi centralizate toate platile. Tot acolo utilizatorii vor avea disponibile diverse promotii pentru cumparaturi, bani returnati pentru diverse achizitii, si mai mult decat atat, exact precum ofera Apple cu al sau card, iar Samsung nu vrea sa ramana mai prejos, desi isi lanseaza produsul cu mult timp intarziere.

“Ca prim pas către această viziune mai largă, în această vară Samsung, în parteneriat cu SoFi, va introduce o nouă experiență Samsung Pay cu un card de debit inovator susținut de un cont de gestiune a numerarului. Suntem încântați să împărtășim mai multe detalii în săptămânile următoare.”

Samsung anunta lansarea acestui card la 5 ani din momentul in care a lansat Samsung Pay pentru clientii din intreaga lume, si urmeaza sa mai dezvaluie detalii in legatura cu el in curand. Samsung intra pe aceasta piata cand exista foarte mare interes pentru cardurile bancare digitale, si daca Apple sau Huawei au avut succes, atunci sansele ca si coreenii sa aiba succes cu produsul lor sunt foarte mari, dar desigur doar in tarile in care-l vor oferi.

Samsung ar putea lansa noul card impreuna cu Samsung GALAXY Note 20, dar deocamdata nu exista prea multe detalii clare cu privire la planurile pe care le are vis-a-vis de aceasta lansare.