RCS & RDS: Primele Detalii despre SURPRIZELE Mari de Luni

RCS & RDS a oferit si primele detalii cu privire la surprizele mari pe care le-a pregatit incepand de luni pentru toti clientii din Romania, iata ce ofera.

RCS & RDS days

RCS & RDS a anuntat inca de zilele trecute, si v-am spus intr-un articol anterior, ca pregateste o serie de surprize speciale incepand de luni, operatorul incercand sa isi convinga clientii sa cumpere servicii mai bine. V-am spus atunci ca RCS & RDS a anuntat Digi Days, o campanie promotionala speciala prin care incearca sa le aduca tuturor clientilor mai multe motive pentru a beneficia de servicii mai bune prin upgrade de la cele existente.

Primele detalii despre noua campanie pe care RCS & RDS au venit, iar grupul vrea sa le permita tuturor clientilor sa faca upgrade, su nu numai, la o versiune superioara a serviciului pe care-l au, si sa beneficieze de 50% reducere timp de 6 luni. Conform informatiilor furnizate de catre RCS & RDS intr-un comunicat de presa, toti clientii care au un serviciu si vor sa faca upgrade la o versiune superioara, sau vor sa ia altul mai bun, pot beneficia de promotie.

RCS & RDS: Primele Detalii despre SURPRIZELE Mari de Luni

RCS & RDS ofera reducerea de 50% pentru 6 luni de abonament in tandem cu obligatia de a incheia un contract cu valabilitate de 2 ani de zile pentru respectivul upgrade, sau respectiva extraoptiune. Practic, din cele 24 de luni de abonament la RCS & RDS, 6 vor beneficia de reducere de 50%, in timp ce in restul de 18 luni trebuie platit pretul intreg, astfel ca fiecare client poate sa decida daca promotia este una de care merita sa profite acum, sau nu.

Aceeasi oferta va fi valabila de la RCS & RDS inclusiv pentru extraoptiunile oferite pentru serviciile pe care compania le ofera in momentul de fata in Romania, astfel ca exista multiple motive pentru clienti sa se bucure de ea. Clientii care sunt interesati sa beneficieze de aceasta promotie pot sa faca upgrade la serviciile existente, sau sa contracteze altele noi, direct din contul de client pe care-l au pe website-ul celor de la Digi, fara a merge intr-un magazin.

RCS & RDS spune ca oferta este valabila in perioada 11 – 16 mai, deci doar saptamana viitoare, astfel ca aveti o perioada limitata de timp in care sa profitati efectiv de ea.