WhatsApp: Grozav TRUC pe Telefoane de care N-ai STIUT Inca

WhatsApp are un truc grozav de care cel mai probabil n-ai stiut ca e disponibil pentru telefonul tau, iata ce poti face acum si cat de mult te ajuta.

WhatsApp este o platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de persoane active pe intreaga planeta, iar multe dintre ele nu stiu ce trucuri foarte bune sunt disponibile in momentul de fata in aplicatie. Ei bine, mai sus aveti prezentat unul dintre cele de care te poti folosi pentru a face folosirea aplicatiei WhatsApp mult mai usoara, si vorbim despre o functie care nu e tocmai “la vedere” in telefoanele tuturor utilizatorilor care folosesc platforma.

WhatsApp iti permite pe telefoanele Android sa adaugi o scurtatura pe ecranul principal al dispozitivului astfel incat sa pot accesa foarte rapid una dintre conversatiile pe care le porti cu prietenii tai zilnic. Puteti vedea in clipul video de mai sus cum anume puteti adauga rapid o scurtatura in ecranul principal al telefonului vostru Android pentru orice conversatie din WhatsApp, iar trucul e disponibil doar pe aceste telefoane deoarece iOS nu ofera optiunea de a crea scurtaturi de acest gen din aplicatii.

WhatsApp: Grozav TRUC pe Telefoane de care N-ai STIUT Inca

WhatsApp permite crearea de scurtaturi pentru conversatii in ecranul principal al telefonului printr-o simpla apasare indelungata, sau puternica, pe ecran in dretul unei discutii. Veti avea afisat de catre WhatsApp un nou meniu, iar in acela va trebui sa selectati optiunea “Add Chat Shortcut”, apoi va fi creata imediat o scurtatura pentru acea conversatie, si cand vreti sa vorbiti cu respectiva persoana, nu va trebui sa cautati conversatia in aplicatie.

WhatsApp simplifica extrem de mult reinitierea de conversatii cu persoanele cu care ati mai discutat deja ceva, functia fiind disponibila doar pentru conversatiile care au fost deja initiate. Ideea in sine este foarte buna, si functia exista de ceva vreme, insa desigur ca putina lume stie de existenta sa, astfel ca acum te poti folosi mai bine, si mai cu folos, de aplicatia de mesagerie, si totul in beneficiul tau pentru a avea parte de o expreienta mult mai buna.

WhatsApp nu va aduce prea curand aceasta functionalitate si pe iPhone atat timp cat Apple nu va oferi posibilitatea de a adauga scurtaturi pe ecranul principal al telefoanelor cu iOS.