Apple: Doua Noi Produse Pregatite de Lansare chiar Acum

Apple imac airpods 2020

Apple ar avea doua noi produse pregatite de lansare chiar in acest moment conform unui cunoscut leaker care pana acum a avut doar informati valide cu privire la ceea ce a lansat Apple pentru clientii din intreaga lume, inclusiv in cazul iPhone SE.

Acum acest leaker spune ca Apple va lansa noi modele ale iMac si AirPods, acestea fiind deja pregatite pentru a fi puse in vanzare, iar cei de la Apple asteapta doar momentul potrivit in care distributia sa inceapa, deci teoretic n-ar trebui sa mai asteptam mult dupa ele.

Detalii cu privire la aceste noi produse de la Apple inca n-au venit, ceea ce nu e tocmai neobisnuit, insa chiar si asa, nu vorbim despre doua produse extrem de importante, astfel ca e posibil ca lansarea lor sa fie facuta doar prin comunicate de presa si includerea in magazinul online.

Apple a procedat la fel si cu iPhone SE, deci ar fi logic sa faca acelasi lucru inclusiv cu aceste produse, asa ca ramane doar sa vedem cand vor considera americanii ca este momentul potrivit pentru a pune aceste produse in vanzare pentru toti clientii sai.