Samsung GALAXY NOTE 20: Functia BUNA Adusa din GALAXY S20

Samsung GALAXY NOTE 20 urmeaza sa aiba o functie foarte buna adusa din GALAXY S20 pentru utilizatori, iata ce urmeaza sa primim de la companie.

Samsung GALAXY NOTE 20 iluminare

Samsung GALAXY NOTE 20, dupa cum mai mult ca sigur stiati deja, urmeaza sa vina cu cel putin toate functiile care sunt implementate in telefoanele din seria GALAXY S20, insa si cu cel putin toate componentele. Asta include si acea camera care apare intr-o perforatie a ecranului, ea avand in jurul sau o foarte subtire zona de iluminare LED, care poate fi folosita pentru a ne alerta in legatura cu diverse lucruri, ceea ce desigur ca este foarte bine pentru noi.

Avand in vedere ca zvonurile venite de la leakeri cunoscuti sustin, pana acum, ca Samsung GALAXY NOTE 20 urmeaza sa aiba toate componentele din GALAXY S20, este de asteptat ca si acea functie sa fie oferita. Pentru Samsung GALAXY NOTE 20 aceasta ar fi o premiera pentru ca in modelul anterior nu exista o asemenea functionalitate, chiar daca exista o camera care este scoasa din ecran printr-o perforatie, deci vorbim despre o schimbare buna.

Samsung GALAXY NOTE 20: Functia BUNA Adusa din GALAXY S20

Samsung GALAXY NOTE 20 ii poate ajuta pe utilizatori sa foloseasca acea zona de iluminare din jurul camerei pentru a fi alertati in legatura cu diverse notificari importante primite pe telefoanele lor. Acea zona de iluminare care ar ajunge si in Samsung GALAXY NOTE 20 ar putea fi folosita pentru a fi notificati daca telefonul ramane fara baterie, sau daca vreuna dintre aplicatiile din dispozitive a trimis o notificare importanta pe care trebuie sa o citim.

Ideea implementarii sale a fost una foarte buna pentru GALAXY S20, iar multi utilizatori au apreciat faptul ca pot avea asa ceva in telefoanele lor, iar acum totul ar trebui sa ajunga inclusiv in Samsung GALAXY NOTE 20. Stim ca nu vom avea in Samsung GALAXY NOTE 20 o camera ascunsa sub ecran pentru ca tehnlogia nu este inca pregatita pentru a fi oferita in mod oficial, astfel ca e logic sa vedem doar ceea ce este oferit in GALAXY S20, impreuna cu acea zona de iluminare.

Samsung GALAXY NOTE 20 va fi lansat in luna august a acestui an, probabil, dar e posibil ca lansarea sa fie amanata pentru septembrie din cauza faptului ca si lansarea Android 11 va avea loc abia atunci.