Netflix: Decizia IMPORTANTA Luata pentru Binele Abonatilor

Netflix a luat o decizie foarte importanta pentru binele abonatilor din intreaga lume, dar si spre binele sau, iata ce face acum compania pentru toata lumea.

netflix islanda

Netflix este, la fel ca multe alte companii din diverse zone de pe glob, foarte serios afectata de ceea ce se intampla in pandemia de Coronavirus la nivel global, iara sta pentru ca multe zone de pe glob sunt complet inchise. Asta desigur ca impiedica substantial compania sa isi desfasoare filmarile pentru filmele si serialele pe care vrea sa le lanseze, insa Netflix are totusi doua tari in care isi continua filmarile, si vrea sa o faca nu doar pentru titluri locale.

Netflix filmeaza in continuare in Coreea de Sud si Islanda pentru diverse filme si seriale, probabil in Asia pentru cele asiatice, iar in Europa pentru cele care vor fi lansate pe acest continent, dar si in SUA. Islanda este una dintre tarile europene cu cel mai mic numar de infectari cu noul Coronavirus, dar si cu o buna parte din populatie deja testata, iar Netflix vrea sa profite de aparenta siguranta de acolo pentru a-si filma unele dintre productii in aceasta perioada.

Netflix: Decizia IMPORTANTA Luata pentru Binele Abonatilor

Netflix incearca sa convinga autoritatile de acolo sa relaxeze intr-o anumita masura regulile pentru actorii si componentii echipelor de productie care intra in tara, astfel incat ei sa nu stea 2 saptamani in carantina. Daca ar reusi sa obtina exceptii de la aceasta regula, Netflix si-ar putea relua mult mai rapid filmarile, cel putin pentru unele productii, iar asta deoarece Islanda nu e tocmai locatia in care poti filma orice, si ai suficiente optiuni la dispozitie pentru filmare.

Netflix incepe sa produca in Islanda un film care e potrivit pentru respectiva regiune, el avand in centru povestea unui vulcan subglaciar, insa nu orice fel de film va putea fi filmat atat de usor acolo. Daca va reusi sa obtina exceptii de la autoritati privind carantina, Netflix promite sa impuna reguli stricte pentru filmari astfel incat sa isi poata reincepe productia la nivel local, iar asa n-ar fi exclus ca unele dintre filmele programate pentru productie sa poata fi facute acolo.

Netflix cauta locatii de filmare, la fel ca toata lumea, oriunde poate sa le obtina, astfel ca e de asteptat sa-si accelereze productia daca va gasi locatii in care sa poata face asta.