DIGI Romania: Ce ASCUNDE in Mod foarte Neobisnuit de Clienti

DIGI Romania ascunde in mod neobisnuit de clientii din tara ceva important, iata ce inca nu a dezvaluit pana in acest moment, si cat de mult conteaza.

DIGI Romania ascunde

DIGI Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, avand aproape 10 milioane de clienti doar in tara noastra, si multe milioane in alte cateva tari europene. Dupa cum prea bine stiti deja de ceva vreme, DIGI Romania a lansat in cursul anului trecut si o retea de telecomunicatii 5G pentru cei interesati, iar ea este in acest moment si cea mai extinsa din toata tara, lucru care desigur ca este o surpriza.

DIGI Romania are mai multe locatii cu conectivitate 5G decat oricare alt operator din tara noastra, iar asta ii ofera un foarte mare avantaj, dar pentru scurt timp deocamdata, totul din cauza lipsei unei licitatii pentru frecventele 5G. Desi DIGI Romania a lansat reteaua 5G de ceva vreme, si desi ofera detalii cu privire la traficul de internet de care beneficiaza clientii, inca nu are listate detalii cu privire la vitezele pe care le pot atinge acestia in folosirea sa.

DIGI Romania: Ce ASCUNDE in Mod foarte Neobisnuit de Clienti

DIGI Romania nu specifica viteza sa de internet pentru reteaua 5G desi cei de la Vodafone o fac, si spun ca ai lor clienti ar trebui sa atinga 500 Mbps, iar Orange face la fel, avand viteze de 1.2 Gbps. In testele facute in ziua lansarii retelei 5G a celor de la DIGI Romania, telefoanele aflate afara, in apropierea unei statii, atingeau intre 550 Mbps si 600 Mbps, deci in cladiri vitezele ar fi mult mai mici, probabil injumatatite, dar chiar si asa, ar fi cu mult peste ceea ce se ofera acum.

DIGI Romania specifica in pagina privind acoperirea retelelor sale si informatii cu privire la vitezele de internet pe care le pot atinge clientii, exceptie facand cele pentru 5G, desi exista harta cu acoperirea 5G. De ce DIGI Romania nu vrea sa specifice nici acolo, nici in pagina dedicata serviciului 5G, informatii cu privire la vitezele ce pot fi atinse, este greu de inteles, dar si de ghicit, din moment ce in teste vitezele atinse au fost bune.

DIGI Romania ar putea oferi totusi in reteaua 5G viteze pe care acum clientii Orange si Vodafone le ating in cele 4G+, adica peste 150 Mbps in case, si peste 200 Mbps afara, adica viteze de retele Wi-Fi rapide.