AirPods Studio: Noua pereche de casti over-ear de la Apple

AirPods Studio casti

AirPods Studio este denumirea pe care ar urma sa o aiba o noua pereche de casti ove-rear la care lucreaza Apple in momentul de fata, si care ar urma sa fie lansate undeva in cursul urmatoarelor saptamani pentru clientii din intreaga lume.

AirPods Studio au numele de cod B515 in lista de produse a celor de la Apple, si ar urma sa fie vandute la pretul de 350 de dolari de catre americani, o suma destul de mare, dar asta era de asteptat pentru ca produsele companiei sunt in general scumpe.

AirPods Studio vor completa lista de casti AirPods pe care compania Apple le vinde in lumea intreaga, insa va fi un produs complet diferit fata de ceea ce stiam, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce va semana cu ceea ce vedeti in imaginea de mai sus.

Deocamdata nu exista o data de lansare stabilita pentru AirPods Studio, insa e posibil sa le vedem lansate oricand pentru ca nu vorbim despre un produs foarte important, care nu are nevoie de o conferinta speciala de lansare, si poate fi pus in vanzare direct online.