WhatsApp: Noutatile unei Noi Functii MAJORE pentru Telefoane

WhatsApp are astazi dezvaluite noutati pentru o noua functie foarte importanta care este pregatita acum pentru lansare pentru toate telefoanele.

0

WhatsApp conectate

WhatsApp are in pregatire pentru lansare o noua functie foarte importanta care va aduce in sfarsit ceva ce oamenii cer de catva ani de zile, dar ceva ce urmeaza sa fie oferit abia acum. Mai exact, WhatsApp are in pregatire o noua functie care ne va permite sa ne logam cu acelasi cont de pe diverse dispozitive, indiferent care ar fi acestea, adica nu va conta daca folosim in mod normal platforma pe un iPhone si vrem sa ne logam inclusiv pe un telefon Android.

WhatsApp a avut unele dintre noutatile acestei functii dezvaluite pana acum, iar astazi vorbim despre ceva nou, adica despre o sectiune speciala in care urmeaza sa fie listate toate dispozitivele conectate la cont. Dupa ce decidem sa conectam mai multe dispozitive, acestea vor deveni vizibile intr-o sectiune speciala din cadrul aplicatiei, si puteti vedea mai jos cum arata aceasta, si cum va arata meniul prin care le putem vedea, sau putem adauga un dispozitiv nou.

WhatsApp: Noutatile unei Noi Functii MAJORE pentru Telefoane

WhatsApp conectate dispozitive

WhatsApp va permite interconectarea unui numar inca necunoscut de dispozitive la acelasi cont, aceasta decizie urmand a fi dezvaluita de catre americani dupa ce vor lansa functia. Poate fi vorba despre un maxim de 5 dispozitive interconectate, sau chiar mai putin, deocamdata nu se stie, insa asta conteaza mai putin din moment ce in aplicatia unde e conectat contul principal al WhatsApp putem vedea si dispozitivele care au acces la informatii.

WhatsApp ofera aceasta sectiune pentru ca in cazul in care cineva reuseste sa se conecteze cand noi lasam telefonul nesupravegheat, aflam rapid ca exista un acces neautorizat la cont. Tot de acolo vom putea elimina rapid si orice fel de dispozitive care sunt conectate la acel cont WhatsApp, deci orice terminal care n-ar trebui sa mai poata primi mesajele va fi foarte rapid deconectat, iar mesajele nu vor mai ajunge acolo, ci doar la celelalte dispozitive.

WhatsApp lucreaza la aceasta functie de cateva luni, si o va oferi in mod oficial cand va fi pregatita, in mod cert in 2020, dar nu se stie clar cam cat mai avem de asteptat.