GTA 6: Anuntul Privind DATA de Lansare ce va Dezamagi Fanii

GTA 6 intarziat

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri de pe intreaga planeta, iar asta pentru ca vorbim despre un titlu anticipat de milioane peste milioane de jucatori care joaca GTA 5 in versiunea Online, acesta dorindu-si sa aiba cat mai repede disponibila versiunea noua.

GTA 6 nu va fi totusi lansat chiar atat de devreme de catre cei de la Rockstar Games, iar informatii noi aparute astazi sugereaza faptul ca vom avea de asteptat chiar mai mult decat credeam pentru ca jocul sa ajunga in magazine, iar asta e o veste dezamagitoare.

GTA 6, inainte de inceperea pandemiei Coronavirus, avea o data de lansare stabilita pentru octombrie 2021 – februarie 2022, deci peste aproape doi ani de zile, in cel mai rau caz, insa aceasta era o data interna a Rockstar Games, care putea fi modificat oricand, in mai rau.

GTA 6 ar putea avea cu totul alta data stabilita de catre Rockstar Games pentru lansare, iar asta deoarece pandemia de Coronavirus a cam dat peste cap planurile de dezvoltare pentru noi jocuri pe care compania le-a stabilit, deci e de asteptat ca lansarea sa fi chiar mai tarzie.

“Grand Theft Auto VI was scheduled to Release(be AWARE, this is just R*s internal Release date, these get pushed away very often) in October of 2021, there has been a bit of a bash between Jason and Yan, due to conflicting information.”

GTA 6 este in momentul de fata in proportie de peste 50% finalizat, conform celor mai recente informatii, dar inca mai exista foarte mult de lucru din moment ce data initiala de lansare a fost stabilita atata de tarziu de catre Rockstar Games pentru noul joc.