Raiffeisen Bank: AVERTIZAREA Importanta catre Clientii Romani

Raiffeisen Bank are o avertizare extrem de importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment, si ce sa faci.

Raiffeisen Bank conexiune

Raiffeisen Bank vine astazi cu o avertizare extrem de importata pentru toti clientii sai din Romania, iar asta in conditiile in care foarte multa lume nu stie cum ar trebui sa se comporte in mediul online. Raiffeisen Bank le aduce in atentie clientilor sai din Romania faptul ca nu ar trebui sa cumpere produse de pe magazine online care nu sunt sigure, adica acelea care nu au macar conexiune securizata, de tip https://, care teoretic ofera un nivel de siguranta.

Raiffeisen Bank vine cu avertizarea cel mai probabil in contextul in care unii dintre clientii sai au facut cumparaturi din magazine online care aveau oferte “de nerefuzat”, dar care nu erau reale. In aceste situatii, clientii raman de obicei fara produsele comandate, dar si cu banii luati, iar uneori bancile sunt cele care primesc initial cererile de returnara banilor, si e posibil ca Raiffeisen Bank sa inregistreze un numar tot mai mare de solicitari de acest gen.

Raiffeisen Bank: AVERTIZARE Importanta catre Clientii Romani

Raiffeisen Bank nu prea are cum sa-si ajute clientii in situatiile in care sunt pacaliti intr-un asemenea mod, iar asta pentru ca initial trebuie facuta o plangere la politie pentru a se deschide un dosar penal. Separat de faptul ca acei oameni care cumpara de pe magazine online cu conexiuni nesecurizate pot fi pacaliti cu produsele, exista posibilitatea si ca datele de plata sa fie interceptate in timpul platii, iar Raiffeisen Bank vrea sa-i protejeze pe clienti si de asta.

🔒Unbox mai multă siguranță.Shopping-ul s-a mutat în online È™i esti tentat de tot mai multe oferte ce par de…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Vineri, 8 mai 2020

Raiffeisen Bank nu poate impiedica un client sa faca plati online prin site-uri care au conexiune http:// in loc de https://, insa in cazul primeia, datele de plata pot fi interceptate in timpul platii. Asta inseamna ca totul de la numele clientului pana la numarul cardului, sau codul CVV2 ajung la hackeri, care folosesc mai apoi cardurile pentru alte plati, iar apoi clientii Raiffeisen Bank pot ajunge sa ceara returnarea lor, dar revenim la situatia de mai sus, cu politia.

Raiffeisen Bank face o avertizare cu o recomandare extrem de buna in momentul de fata, si ar fi bine sa ascultati de ea, pentru ca va poate scuti de extrem de multe batai de cap daca nu sunteti atenti.