Apple Redeschide Magazinele in Plina Pandemie Coroanvirus

Apple Redeschide Magazinele Coroanvirus

Apple a decs sa inceapa sa-si redeschida magazinele care au fost inchise timp de peste o luna, in unele locatii, din cauza pandemiei de Coronavirus, cele din China, Australia, si Coreea de Sud fiind primele care si-au reinceput activitatea, chiar din cursul lunii trecute.

Apple a redeschis deja magazinul din Viena, Austria, saptamana aceasta, iar saptamana viitoare vrea sa le redeschida pe toate cele din tara, inclusiv pe toate cele din Germania, iar asta dupa ce autoritatile au relaxat masurile de protectie impotriva Coronavirus.

In SUA urmeaza sa aiba loc redeschideri similare, in ciuda numarului extrem de mare de infectari din tara, peste 1.3 milioane, dar economia trebuie sa mearga, iar companiile isi invita clientii in magazine cu masuri de siguranta care ar putea sa ii tina oarecum in siguranta.

Apple nu este singura companie care isi redeschide magazinele in aceasta perioada, dar situatia sa e una speciala pentru ca locatiile aduna foarte multe persoane, sunt in general foarte aglomerate, deci va fi greu de pastrat masuri de siguranta in ele.