Samsung GALAXY S30: Vestea GROZAVA pentru Telefoanele Noi

Samsung GALAXY S30 va fi lansat pentru fanii Samsung din intreaga lume in 2021, iata ce schimbare mare ar urma sa ajunga in noul model pentru noi toti.

0

Samsung GALAXY S30 amd

Samsung GALAXY S30 este urmatoarea serie importanta de telefoanele pe care cei de la Samsung o va pune in vanzare pentru clientii din intreaga lume, iar dupa cum mai mult ca sigur stiti, ea va veni in primavara anului viitor. Desi inca ne desparte foarte mult timp de momentul in care seria de telefoane Samsung GALAXY S30 va fi lansata, acum cateva luni v-am spus ca Samsung si AMD colaboreaza pentru a integra placile grafice in viitoarele chip-uri ale coreenilor.

Samsung GALAXY S30 ar urma sa aiba un nou chip cu denumirea Exynos 1000, sau cel putin asta spun unele zvonuri venite din China, dar mai important este faptul ca ar trebui sa vina cu o placa video AMD. Un presupus benchmark facut pentru placa video care ar urma sa fie integrata in acest chip Exynos 1000 sugereaza faptul ca ea ar fi de 3 ori mai puternica decat cea care exista in Qualcomm Snapdragon 865, deci Samsung GALAXY S30 ar trebui sa beneficieze de un urias spor in performante.

Samsung GALAXY S30 ar veni cu o placa video puternica de la AMD

AMD este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de procesoare si placi video din lume, iar colaborarea anuntata acum multe luni cu Samsung a venit ca o surpriza, dar una foarte buna. E greu de spus cat de credibil ar fi benchmark-ul aparut in China, si nu prea pare credibil, insa sunt destul de sigur ca AMD are placi video mult mai performante decat orice poate oferi Qualcomm pentru Samsung GALAXY S30, deci nu cred ca exista dubii privind performantele.

Samsung GALAXY S30 ar urma sa ramana cu chip-uri Exynos si in cursul anului viitor in ciuda tuturor cererilor clientilor de a se renunta la aceste modele de procesoare. V-am spus deja ca Samsung ia in calcul sa renunte la divizia de chip-uri pentru telefoane si tablete, suparandu-si inginerii, iar cu Samsung GALAXY S30 existau asteptari sa faca acelasi lucru, dar se pare ca intentiile sales finale ar putea fi cu totul altele probabil, chiar daca are alternative.

Samsung GALAXY S30 ar putea fi prezentat in cursul lunii februarie a anului viitor, fara ca o data sa fi fost stabilita deja, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in prima parte a lunii martie.