BCR Romania: Anunt pentru TOTI Clientii, Schimbarile Facute

BCR Romania a facut astazi un anunt pentru toti clientii din Romania cu o serie de schimbari care sunt realizate in beneficiul tuturor oamenilor.

BCR Romania protectie

BCR Romania face un nou anunt pentru toti clientii sai din tara cu o serie de schimbari care sunt facute special pentru ei, si vorbim despre ceva care se va aplica la scara larga pentru noi. Mai exact, vorbim despre noi schimbari pe care BCR Romania le face special din cauza COVID-19, iar ele se aplica in toate agentiile sale din Romania, mai ales ca in ultima vreme oamenii si-au cam pierdut rabdarea si ignora avertismentele, iesind din case.

BCR Romania spune ca in agentiile sale din toata tara a luat o serie de masuri menite sa asigure intr-o oarecare masura siguranta celor care ii calca pragul pentru a rezolva divese probleme. Desigur ca acestea sunt inutile daca oamenii nu au si o masca pe fata care sa le acopere gura si nasul pentru a nu raspandi in incaperi bacterii, dar BCR Romania incepe cu stickere pe podele care sa le arate oamenilor la ce distanta sa stea unii de ceilalti.

BCR Romania creste siguranta in toate agentiile

BCR Romania spune ca a montat si panouri plexiglass pentru a separa clientii de angajatii care ii ajuta, in special la mesele care ar trebui sa apropie oamenii, ele fiind acum un risc. Aceasta masura a fost luata de ceva vreme de catre BCR Romania, la fel ca si recipientele de dezinfectant care se regasesc deja in sucursalele care au ramas deschise in aceasta perioada, dar se vor regasi si in cele care vor fi, poate, redeschise dupa data de 15 mai.

Ne asigurăm că ești cât mai bine protejat, dacă trebuie să ajungi în sucursalele noastre. Ai grijă de tine și de ceilalți! Află mai multe despre măsurile de sprijin BCR aici: https://bcr.ro/initiative-bcr

Publicată de BCR pe Sâmbătă, 9 mai 2020

BCR Romania si-a dotat inclusiv angajatii cu masti si manusi, astfel incat acestia sa fie atat protejati, cat sa ii si protejeze pe clientii care intra in agentii sa rezolve diverse probleme. Daca si angajatii si clientii au aceleasi masuri, atunci protectia reciproca ar trebui sa reduca riscul de infectare cu noul Coronavirus, iar BCR Romania face asta special pentru a ajuta lumea sa ramana protejata in aceasta perioada foarte complicata pentru toata lumea.

BCR Romania a facut schimbarile pentru unele agentii, le va face si pentru cele in care nu sunt facute, si in cele care vor fi redeschise in perioada urmatoare de catre banca.