GTA 6: SURPRIZA Descoperita de catre Fani in Cadrul GTA 5

GTA 6 usi

GTA 6 are parete o aparenta surpriza foarte mare descoperita de catre fanii jocului chiar in cadrul GTA 5, iar mai jos puteti veea ce cred unii ca reprezinta o posibila data de lansare pentru noul joc la care Rockstar Games lucreaza in momentul de fata.

GTA 5 are in aeroportul din Los Santos o serie de usi care au numerele 2013, 2014 si 2021, iar primele doua reprezinta anii in care acest joc a fost lansat pentru Playstation 3 si XBOX 360, iar mai apoi pentru Playstation 4 si XBOX One, ultimul fiind anul de lansare al GTA 6, teoretic.

GTA 6 a avut mai de toata lumea spus faptul ca pana in 2021 nu va fi lansat de catre cei de la Rockstar Games, insa informatii recente sugereaza faptul ca nici macar aceasta data n-ar fi 100% posibila, si ca de fapt lansarea ar putea avea loc la inceput de an 2022.

Descoperirea acestor usi in GTA 5 da mai multa credibilitate unor zvonuri care tot circula pe internet cu privire la lansarea GTA 6, iar felul in care sunt create acele usi ar putea confirma teoriile unora cu privire la posibila data la care jocul va ajunge la noi.

GTA 6 Release Year Is In GTA 5?

GTA 6 este extrem de asteptat de catre foarte multa lume, si asta e perfect normal din moment ce vorbim despre un titlu care va fi jucat de milioane peste milioane de jucatori, dar cu toate acestea, data lansare ramane in continuare o mare necunoscuta.