Fortnite: SURPRIZA Ascunsa de Epic Games pentru Jucatori

Fortnite a ascuns o surpriza foarte interesanta in cel mai recent trailer pentru promovarea Party Royale, un nou mod special de joc pe care Epic Games l-a gandit in ideea de a isi motiva jucatorii sa fie mult mai activi in cadrul platformei online in care e toata distractia.

Kirby isi face aparitia in cel mai recent trailer pentru Party Mode pentru Fortnite, si vorbim despre binecunoscutul personal care a devenit foarte populat pe consolele Nintendo, el ajungand acum sa fie oarecum prezentat de catre cei de la Epic Games.

Kirby apare pentru cateva secunde in fundalul unei scene din trailerul Party Mode pentru Playstation 4, insa in mod interesant in trailerul pentru XBOX One acesta a fost oarecum ascuns pentru a nu promova personajul inclusiv in randul jucatorilor de pe consolele Microsoft.

Prezenta acestui personaj intr-un trailer pentru Fortnite ar putea fi un indiciu cu privire la faptul ca binecunoscutul personaj isi va face reaparitia in cadrul jocului, asta la cativa ani dupa ce el a fost initial prezent, dar a fost eliminat de catre cei de la Fortnite, ca parte a schimbarilor care sunt facute in mod regulat de catre companie.

Fortnite urmeaza sa lanseze un nou sezon la inceputul lunii viitoare, si nu ar fi exclus ca acest Kirby sa fie prezent in el, dar ramane de vazut care sunt in final planurile celor de la Epic Games pentru a ne oferi mai multe motive de a ne distra in joc.