LIDL Romania: AVERIZARE foarte Serioasa Facuta catre Clienti

LIDL Romania face o avertizare foarte serioasa pentru clientii din toata tara, iata in legatura cu ce trebuie sa fim foarte atenti, si cat conteaza.

LIDL Romania avertizare

LIDL Romania a facut saptamana aceasta o avertizare extrem de importanta care ar trebui sa ajunga la ochii si urechile tuturor romanilor care sunt fani ai supermarket-urilor si urmaresc online activitatea companiei. Avertizarea este din data de 8 mai, iar in esenta problema a fost rezolvata, dar este una cu care LIDL Romania se confrunta in mod constant, la fel ca s alte mari lanturi de hypermarket-uri, sau supermarket-uri, din Romania, din pacate.

LIDL Romania i-a avertizat vineri pe romani ca o pagina de Facebook se foloseste de brand-ul sau pentru a promova un concurs care nu are vreo legatura cu realitatea, si nici macar nu e scris bine in limba romana. De atunci si pana acum acea pagina a disparut, insa cei de la LIDL Romania fac totusi o avertizare care se aplica inclusiv pentru celelalte pacaleli de acest gen care mai apar pe Facebook, si din pacate in mod constant tot apar altele.

LIDL Romania: AVERIZARE foarte Serioasa Facuta catre Clienti

LIDL Romania organizeaza concursuri pe Facebook, iar de aici vine problema, pentru ca oamenii pot fi pacaliti sa se increada intr-o alta entitate care le vrea raul. Exact aceasta este situatia paginii de mai jos, insa de multe ori se folosesc inclusiv mesaje distribuite prin WhatsApp, sau Facebook Messenger, si uneori se cer inclusiv date personale, sau bani, pentru ca oamenii sa primeasca unele cadouri imaginare de la ceea ce pare a fi LIDL Romania.

❗ Acest concurs este fals, iar pagina folosește numele nostru în mod abuziv! ❗Vă rugăm să participați doar la concursurile organizate pe pagina oficială Lidl România. Vă mulțumim!

Publicată de Lidl Romania pe Vineri, 8 mai 2020

LIDL Romania a reusit sa blocheze rapid acea pagina de Facebook inainte ca ea sa poata pacali prea multa lume, insa cand vine vorba despre mesajele trimise prin WhatsApp, sau Facebook Messenger, situatia e alta. Acele mesaje nu pot fi blocate usor, astfel ca de fiecare data cand intampinati ceva ce pare a fi un concurs organizat de LIDL Romania, asigurati-va ca in spatele sau sta chiar aceasta companie, si nu un grup de hackeri care va vrea raul.

LIDL Romania nu va cere datele personale, parole la conturi, sau bani, pentru concursurile pe care le organizeaza, asa ca fiti foarte vigilenti pentru ca exista multe persoane rau intentionate in mediul online.