Orange: Vestea cea mai BUNA, Inca ne mai Ofera Asta GRATUIT

Orange inca isi mai bucura toti clientii din Romania cu o veste foarte buna care ar trebui sa ii bucure pe toti deoarece le aduce ceva ce credeau ca nu mai au.

Orange profitare

Orange surprinde toti clientii din Romania cu o veste foarte buna la care desigur ca putini se asteptau, mai ales ca operatorul a cam “pastrat tacerea” in legatura cu oferirea sa. Cei de la Orange au anuntat in a doua parte a lunii mai ca le ofera clientilor din Romania 50 GB de trafic de internet gratuit in aceasta pagina pentru a avea ce sa faca pe telefoane cat sunt obligati de ordonantele militare sa ramana in case, oferta expirand la inceputul acestei luni, cel putin teoretic.

Gratuitatea a fost extinsa de catre cei de la Orange fara sa spuna prea multe iar acum ea este oferita pana pe data de 31 mai pentru toti clientii din Romania, astfel ca oricine poate profita de ea. Orange le ofera tuturor clientilor sai din tara posibilitatea de a activa in mod gratuit bonusul de 50 GB de trafic de internet pentru utilizarea zilnica, indiferent daca este vorba despre utilizatori de cartele prepay, sau despre utilizatori care au abonamente.

Orange inca ofera 50 GB de trafic de internet gratuit

Orange permite activarea acestui bonus o singura data pentru fiecare dintre clientii sai din Romania, astfel ca daca ati facut activarea pana in luna mai, atunci in momentul de fata nu mai puteti face acest lucru. Era normal ca o asemenea limitare sa fie impusa de catre cei de la orange pentru clientii sai din Romania, iar asta deoarece nu putea oferi de mai multe ori beneficiul in mod gratuit, chiar daca la cartele ofera trafic de internet foarte mult pentru clienti.

Ideea de a oferi trafic de internet gratuit a fost adoptata si de catre alti operatori de telecomunicatii din Romania, nu doar de catre cei de la Orange, exceptie facand Telekom si Digi, care ofera abonamente nelimitate, in mare. Cei de la Orange si-au cam extins si restul ofertelor pe care le-au avut pentru clientii din toata tara, ceea ce ii ajuta pe oameni sa ramana ocupati in aceasta perioada foarte complicata, si desigur ca asta e o veste foarte buna pentru toata lumea.

Orange mai are si alte cateva beneficii pe care le ofera gratuit pentru clientii din toata tara, iar detalii despre toate gasiti in website-ul operatorului de telecomunicatii chiar acum.