Playstation 5: Datele de LANSARE si Precomanda Dezvaluite

Playstation 5 lansare data

Playstation 5 are astazi dezvaluite datele pentru lansare si precomanda, doua dintre cele mai importante pentru intreaga serie, ele ajutandu-i pe fanii serei de console sa isi faca o idee cu privire la momentul din care o vor putea primi acasa de la companie.

Playstation 5 ar urma sa fie disponibila pentru precomanda undeva prin prima saptamana a lunii viitoare, deci este de astepat ca design-ul sa fie prezentat chiar mai devreme de atat, insa deocamdata nu se stie clar cand, luna aceasta fiind zvonita de catre unii leakeri.

Playstation 5 are totusi data de 20 noiembrie prezentata ca fiind cea la care va fi lansata de catre cei de la Sony in magazine, astfel ca precomenzile vor incepe cu foarte mult timp inainte ca produsele sa ajunga efectiv in magazine, sau la clientii care o cumpara.

Playstation 5 va putea fi precomandata cu o anumita suma lasata drept gaj la magazine, 50 de lire in Marea Britanie, deci e posibil ca pretul final sa fie undeva pe la 500 de lire, insa deocamdata pretul n-a fost inca dezvaluit cu exactitate de catre cineva.

Playstation 5 este una dintre cele mai asteptate console care sunt in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, dar mai avem destul de mult de asteptat pana cand vom afla si detalii oficiale cu privire la acest nou produs important.