Android: Google Face o Noua SCHIMBARE Buna pentru Telefoane

Android are dezvaluita o noua schimbare foarte buna pe care compania Google vrea sa o ofere pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce pregateste.

Android filtrare

Android are parte de o noua schmbare buna din partea Google pentru telefoanele din toata lumea, compania americana continuand sa ia decizii foarte bune pentru a ajuta utilizatorii sa aiba experienta pe care o doresc. De aceasta data vorbim despre o schimbare pentru Google Play Store, aplicatia pe are Google o integreaza in telefoanele Android certificate pentru a facilita accesarea magazinului cu milioane de aplicatii publicate de catre dezvoltatori.

Android are schimbarea facuta pentru sistemul de cautare integrat de catre cei de la Google in aplicatia Play Store, utilizatorii putad acum sa filtreze rezultatele in functie de rating-ul aplicatiilor, si nu numai. In momentul de fata aplicatia Google pentru Play Store are functii simple de cautare, doar in baza denumirii unei aplicatii, insa aceasta schimbare care ajunge deja in unele telefoane Android are menirea de a afisa doar aplicatiile care merita intr-adevar instalate.

Android: Google Face o Noua SCHIMBARE Buna pentru Telefoane

Android filtrare cautari

Android are testata aceasta schimbare pe unele telefoane din intreaga lume, cei de la Google dorind sa vada cam cata lume ar folosi intr-adevar o functie de acest gen inainte de a o lansa oficial. Puteti vedea in imaginea de mai sus ca exista 3 filtre noi in aplicatia pentru Play Store din Android, ea permitand filtrarea aplicatiilor in functie de rating-ul pe care acestea le au, pana la trei filtre putand fi selectate simultan de catre utilizatori pentru afisarea aplicatiilor.

Android avea nevoie de o filtrare de acest gen, multi utilizatori uitandu-se intai la rating-ul unei aplicatii chiar si inainte de a accesa pagina in care aceasta este prezentata. Aceasta noua optiune va usura munca multora care cauta aplicatii bune, dar care nu sunt listate in mod normal pentru ca, probabil, nu se potrivesc pe catarea facuta de catre ei, deci Android va ajuta oamenii sa descopere si titluri de care aveau nevoie, dar pe care poate nu le vedeau in mod normal.

Android nu va avea nevoie de o actualizare la nivel de sistem de operare pentru ca aceasta schimbare sa fie implementata, o simpla actualizare a serverelor Play Store fiind suficienta.