Android: SURPRIZA Google pentru Telefoanele din Toata Lumea

Android are o surpriza foarte buna pregatita de catre compania Google pentru toate telefoanele, iata ce vrea sa ofere pentru utilizatorii sai acum.

Android messages

Android are o noua surpriza pregatita de catre compania Google pentru telefoanele din intreaga lume, si asta e ceva ce foarte multa lume se astepta sa vada la un moment dat in platforma, doar ca probabil nu atat de rapid. Mai exact, cei de la Google au inceput sa testeze in aplicatia Google Messages pentru Android o noua functionalitate care aduce reactii similare cu cele pe care iMessage le ofera pentru utilizatorii care au iDevice-uri cu iOS.

Android are in Google Messages implementat suport RCS care sa permita folosirea aplicatiei de mesagerie intr-un mod oarecum similar cu cel pe care il ofera cei de la Apple pentru platforma iMessage. Google incearca sa convinga operatorii de telecomunicatii din intreaga lume sa ofere suport pentru RCS in diverse zone de pe glob, iar asta ar aduce in Android o alternativa viabila pentru aplicatii precum WhatsApp, sau Facebook Messenger, ceea ce nu e rau.

Android: SURPRIZA Google pentru Telefoanele din Toata Lumea

android messages rcs

Android ar urma sa aiba aceaste reactii integrate in Google Messages ca parte a mai multor modificari pe care cei de la Google le pregatesc pentru toti utilizatorii in momentul de fata. Ideea celor de la Google este de a le oferi tuturor utilizatorilor de telefoane Android o alternativa viabila pentru platformele concurente, chiar daca aplicatia Google Messages nu este oferita in mod nativ in sistemul de operare, si trebuie descarcata separat de oameni.

Android avea nevoie de o aplicatie nativa care sa ofere functionalitate similara cu cea iMessage a companiei Apple, iar ceea ce vedem aici ne arata ca Google merge pe drumul cel bun in acest moment. Desigur ca ar trebui sa si integreze in mod nativ aceasta aplicatie in sistemul sau de operare Android pentru ca ea sa fie folosita de cat mai multa lume, dar mai mult ca sigur se va ajunge si in acest punct in viitorul nu foarte indepartat, ceea ce nu e tocmai o veste rea.

Android are aceasta aplicatie separata, deci orice fel de imbunatatiri sunt facute pentru ea, sunt disponibile prin actualizari oferite in mod separat de catre companie pentru toata lumea.