Telekom Romania: Marea ASTEPTARE aduce Beneficii Clientilor

Telekom Romania trece printr-o foarte lunga perioada de asteptare, dar care aduce totusi beneficii mari pentru clientii sai din Romania acum.

Telekom Romania asteptarea

Telekom Romania este intr-un proces de asteptare in momentul de fata, si a intrat in el acum cateva luni de zile fara a se sti cand urmeaza sa se termine, dar asta e totusi o veste buna pentru toti clientii. Anul trecut Telekom Romania si Orange au ajuns la un acord pentru ca prima sa vanda divizia de servicii fixe catre cea din urma, lucru care a si fost comunicat Guvernului Romaniei, asteptandu-se de acolo o aprobare, dar ea nu pare sa vina curand.

Telekom Romania asteapta ca Guvernul Romaniei sa ii permita sa vanda divizia de servicii fixe, iar intre timp a decis sa lanseze o serie foarte buna de oferte pentru clientii din toata tara. De la abonamente pentru telefonie mobila, si pana la unele pentru televiziune, cei de la Telekom Romania au lansat o gama foarte diversificata de oferte foarte bune pentru clientii din toata tara, unele care sa concureze cu ceea ce ofera RCS & RDS.

Telekom Romania: Marea ASTEPTARE aduce Beneficii Clientilor

Telekom Romania este in acest proces fortat de asteptare si din cauza pandemiei de Coronavirus, care a luat atentia Guvernului Romaniei de la aceasta problema, dar totusi vestea e una buna. Strategia celor de la Telekom Romania a fost modificata penru a creste profitabilitatea, iar separat de o usoara crestere de preturi si eliminarea Discovery, compania a lansat oferte neasteptat de bune pentru clientii din toata tara chiar de la inceputul anului.

Telekom Romania incearca sa isi creasca substantial veniturile si baza de clienti inainte de a pleca din Romania, ceea ce ar putea sa-i aduca inclusiv un pret mult mai bun pentru divizia de servicii fixe. Deocamdata Telekom Romania nu a publicat si evolutia sa din primele trei luni ale anului 2020 pentru a se sti si ce impact a avut aceasta strategie asupra bazei de clienti, dar e clar ca ofertele sunt unele cum n-au mai fost de mult la companie.

Telekom Romania a pierdut foarte multi clienti pe partea de telefonie mobila in ultimii ani, insa ofertele de acum ar trebui sa-i aduca o crestere substantiala, mai ales ca preturile sunt la fel de mici ca la Digi.