Arma CONTROVERSATA din Fortnite ce a fost Eliminata din Joc

fortnite baston

Fortnite a avut o arma controversata eliminata recent din joc de catre compania Epic Games, iar asta pentru ca foarte multa lume s-a plans de problemele pe care ea le-a adus, deci era de asteptat ca o asemenea decizie sa fie luata de catre americani.

Puteti vedea mai jos cum se manifesta problema cu un baston pentru controlarea revoltelor, asa cum era denumit de catre Epic Games, el fiind adus in Fortnite in data de 4 mai, dar din pacate a revenit si cu o problema destul de enervanta pentru multa lume.

Acest baston special strica fluxul audio pe care jucatorii din Fortnite il auzeau cand se miscau pe harta in timpul jocului, iar aceasta problema se aplica atat pentru cei care-l tineau in mana, cat si pentru cei care erau atacati de catre aceste persoane.

Fortnite a avut diverse probleme de-a lungul timpului, insa aceasta le oferea un avantaj important celor care foloseau arma, si desigur ca multa lume a inceput sa se planga din cauza acestui lucru in cadrul jocului, deci arma a fost eliminata de catre cei de la Epic Games.

Epic Games s-a miscat destul de repede pentru a elimina aceasta problema din cadrul Fortnite, ceea ce vine ca o veste foarte buna pentru utilizatorii care isi doresc sa aiba parte de o experienta de joc cat mai buna, competitivitatea disparand din cauza bugului.