Huawei MATE 40 Pro: Inovatia care COMPENSEAZA Lipsa Google

Huawei MATE 40 Pro are pregatita o inovatie serioasa care ar trebui sa compenseze lipsa aplicatiilor si serviciilor Google din telefonul chinezilor.

Huawei MATE 40 Pro compensatie

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat de catre compania Huawei cu o masura prin care sa se incerce o compensare a faptului ca aplicatiile si serviciile de la Google lipsesc cu desavarsire in momentul de fata. Mai exact, Huawei MATE 40 Pro va avea o camera mult imbunatatita in raport cu cea care este oferita in modelele de anul trecut, cei 5 senzori de imagine fiind solutia gasita de catre compania chinezeasca pentru lipsa altor elemente mai importante.

Huawei MATE 40 Pro a avea o camera foarte performanta implementata pentru a le oferi unora dintre clienti motive sa aleaga aceste modele de telefoane in detrimentul celor de la concurente. 5 senzori de imagine si primul loc in topul telefoanelor care au cea mai buna camera ar putea reprezenta pentru multi un motiv serios sa se uite la Huawei MATE 40 Pro in locul altor modele de la concurenta, dar lucrurile nu se rezuma doar la atat pentru Huawei.

Huawei MATE 40 Pro: Inovatia care COMPENSEAZA Lipsa Google

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa le ofere clientilor si Huawei App Search, o platforma speciala care sa faciliteze descarcarea de aplicatii care sunt in Google Play Store. Avand in vedere ca Huawei MATE 40 Pro nu va avea Google Play Store, aceasta platforma Huawei Search ar putea fi o solutie foarte buna pentru cei care vor sa si editeze fotografii, sau poze, iar in AppGallery nu vor gasi chiar tot ceea ce ii intereseaza din acest punct de vedere.

Huawei MATE 40 Pro va avea deasemenea si componente de ultima generatie implementate de catre chinezi, iar aici vorbim despre un nou procesor ce va fi lansat in toamna, noi module RAM, dar si noi medii de stocare. O baterie mai mare va fi deasemenea integrata in Huawei MATE 40 Pro pentru clienti, totul fiind gandit ca un pachet complet in baza caruia cei interesati sa cumpere noile modele de telefoane sa aiba si motive serioase sa faca acest lucru.

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat in toamna acestui an, dar deocamdata nu se stie foarte clar cam cand pentru ca pandemia de Coronavirus a dat multe planuri peste cap.