CERT-RO: Recomandare pentru securitatea online in timpul pandemiei Coronavirus

CERT-RO rutina securitate

CERT-RO vine cu o recomandare importanta pentru romanii care vor sa fie siguri in mediul online in aceasta perioada,in special in perioada pandemiei de Coronavirus, cand tot mai multi hackeri incearca sa profite de naivitatea oamenilor pentru a le fura datele.

Mai jos aveti un clip video care a fost publicat in trecut pentru a le rata oamenilor cum isi pot face o rutina online pentru a se proteja impotriva atacurilor cibernetice, iar el este cat se poate de actual inclusiv in momentul de fata.

ECSM 2019 – crează-ți o rutină de securitate pentru mediul online

🍂 Octombrie este dedicată Lunii Europeane a Securității Cibernetice (European Cyber Security Month – ECSM).😟 Oamenii sunt adesea stresați în legătură cu posibilitatea de a cădea victimă atacatorilor din mediul online. Totul poate deveni extrem de simplu, dacă vă stabiliți o rutină zilnică de securitate.🔄 Care este rutina prin care te protejezi în mediul online? Pentru mai multe informații de conștientizare din domeniul #cybersecurity în mediul online, vizitați site-ul dedicat European Cybersecurity Month: cybersecuritymonth.eu #CyberSecMonth

Publicată de CERT-RO pe Joi, 3 octombrie 2019