Netflix: Anuntul de ULTIMA ORA Venit pentru Abonati Astazi

Netflix a facut o schimbare extrem de importanta pentru abonatii din multe tari, iata ce asteptam de multa vreme, si este in sfarsit oferit de americani.

Netflix satisfacere

Netflix este in centrul unui anunt de ultima ora care priveste abonatii din foarte multe tari, iar asta vine si ca o veste foarte buna, pentru ca e asteptau de ceva vreme aceasta schimbare. V-am spus zilele trecute ca Netflix a inceput deja sa readuca la normal calitatea de streaming pentru filmele si serialele care pot fi vazute in Germania, iar acum se pare ca schimbarea a fost extinsa inclusiv la alte tari din Europa, si in curand va fi extinsa la toate.

Netflix a luat decizia de a limita calitatea stream-urilor redate pentru clientii din toata Europa intr-o tentativa de a reduce nivelul de congestie al retelelor de internet, modificarea fiind una substantiala. Pana acum exista confirmari din Norvegia, Danemarca, Germania, plus alte cateva tari europene, abonatii Netflix din toate confirmand faptul ca acum pot face streaming la calitatea normala pe care o asteptau de la platforma, si pentru care platesc pe masura.

Netflix: Anuntul de ULTIMA ORA Venit pentru Abonati Astazi

Netflix reda iar continutul 4K HDR la bitrate de 15 Mbps, iar asta dupa ce pana astazi limita bitrate-ul pentru atream-urile 4K la doar 1 Mbps, fara a reduce totusi rezolutia redarii. Schimbarea nu este totusi una care se aplica la scara larga in momentul de fata, iara sta pentru ca inca exista dispozitive pe care exista limitari pentru redarea de filme si seriale la rezolutie maxima, iar aici vorbim despre unele modele de televizoare mai noi, care se pare ca inca sunt limitate.

Netflix va modifica fara dubiu calitatea si pentru aceste dispozitive, inclusiv in alte tari in care deocamdata nu este implementata vreo posibilitate de a vedea filme, seriale, documentare la calitatea dorita. Avand in vedere ca schimbarile au inceput sa fie implementate de zilele acestea de catre compania americana, e de prsupus ca ele vor fi propagate in toata Europa in zilele urmatoare, si daca inca nu le vedeti in Romania, ar trebui sa le vedeti curand.

Netflix a inceput sa inregistreze plangeri de la foarte multi utilizatori in ultima vreme in legatura cu faptul ca nu a readus la normal situatia cu privire la calitatea stream-urilor, dar asta se schimba.