DACIA Logan 3: Va fi Afectata LANSAREA de Situatia Actuala ?

DACIA Logan 3 este urmatoarea masina foarte importanta pe care DACIA o va lansa pentru clienti, iata ce sanse sunt ca ea sa aiba lansarea amanata.

DACIA Logan 3 intarziere

DACIA Logan 3 este urmatorul model importat de masina la care lucreaza in momentul de fata producatorul DACIA de la Mioveni, productia reincepand acolo cu numarul complet de angajati chiar de saptamana trecuta. Desi productia a reinceput la uzina de la Mioveni, nu vorbim totusi despre un proces care se desfasoara la capacitate maxima, iar asta pentru ca deocamdata undeva pe la doar 60% din productie este in plina desfasurare, si unii se tem ca asta ar putea afecta lansarea DACIA Logan 3.

DACIA Logan 3 este un model care ar trebui sa fie prezentat in toamna acestuia an, si ar trebui sa fie lansat undeva in prima parte a anului 2020, sansele ca lansarea sa fie amanata fiind mici. Avand in vedere ca urmeaza sa fie reluata productia la capacitate maxima in urmatoarele saptamani de zile, e greu de crezut ca exista vreo sansa ca DACIA Logan 3 sa aiba lansarea amanata din cauza a ceea ce se intampla acum cu productia la fabrica de la Mioveni.

DACIA Logan 3: Va fi Afectata LANSAREA de Situatia Actuala ?

DACIA Logan 3 ar putea avea lansarea chiar expediata de catre cei de la DACIA, iar asta pentru a mai recupera o parte dintre vanzarile care au fost pierdute in aceasta perioada in Romania si Europa. Lucrurile incep sa revina la normal in ceea ce priveste productia la Mioveni, iar asta ar putea duce si la o revenire la normal a lucrurilor in ceea ce priveste vanzarile, dar desigur ca mai este ceva de asteptat pana cand s-ar putea intampla si asta.

DACIA Logan 3 va veni totusi cu multe noutati importante pentru clientii care sunt dornici sa cumpere aceste modele de automobile, de la caroserie si pana la interior, multe imbunatatiri fiind asteptate. Cele mai mari schimbari vor veni pentru DACIA Logan 3 in ceea ce priveste caroseria, acolo fiind asteptate modificari substantiale care vor schimba complet look-ul masinii, dar si la interior vor exista destul de multe noutati importante de care multi se vor bucura.

DACIA Logan 3 nu are deocamdata dezvaluite informatii cu privire la pretul la care va fi pusa in vanzare, insa poate ca vom afla si acest lucru destul de curand.