Telekom Romania: Lupta cu DIGI Mobil pentru Clientii Romani

Telekom Romania duce o lupta apriga cu DIGI mobil pentru clenti din Romania, iata ce beneficii ajung pentru toti acetia in urma concurentei serioase.

Telekom Romania razboi

Telekom Romania a intrat la inceputul anului intr-o lupta mult mai serioasa cu cei de la DIGI Mobil dupa ce a decis sa lanseze noi oferte de abonamente nelimitate la preturi surprinzator de mici. Da, acele abonamente nu sunt tocmai chiar la fel, dar Telekom Romania a redus atat de mult preturile pentru a fi aproape de DIGI Mobil incat ne arata ca dorinta sa este de a atrage cat mai multi clienti posibil, chiar si din randul celor care vor abonamente nelimitate ieftine.

Telekom Romania este detinuta de cel mai mare grup de telecomunicatii din Europa, iar in tara noastra are, daca nu gresesc, cele mai ieftine servicii posibile pentru clientii sai. In alte tari din Europa nu gasesti usor abonamente cu totul nelimitat la preturi de la 5, sau 6 euro, iar Telekom Romania arata ca este dispusa sa faca orice pentru a ramane competitiva intr-o piata in care in ultimii ani si-a cam pierdut locul, si a ajuns in punctul de a cauta sa plece cat mai repede.

Telekom Romania: Lupta cu DIGI Mobil pentru Clientii Romani

Telekom Romania nu poate face aceasta iesire chiar atat de rapid precum si-a imaginat, astfel ca incearca sa atraga un numar cat mai mare de clienti cu oferte pe care nu multi le credeau posibile. DIGI Mobil este singurul competitor al Telekom Romania in segmentul de servicii nelimitate la preturi atat de mici, Orange si Vodafone neavand abonamente chiar atat de ieftine, desi ofera la cartele beneficii care cam acopera “nelimitatul” total pentru toata lumea.

Telekom Romania a reusit cu aceste oferte sa se mentina in lupta cu DIGI Mobil pe piata portarilor, acolo unde in aprilie a fost la doar cateva sute de clienti de a realiza ceva ce parea imposibil. E improbabil ca in curand sa se mai apropie atat de mult de DIGI Mobil, insa Telekom Romania ramane totusi un competitor puternic pentru grupul german, unul la care ar trebui sa se uite cu foarte mare atentie pentru a putea creste substantal numarul de clienti din Romania.

Telekom Romania a inceput anul puternic, cu multe oferte neasteptat de bune atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companii, dar ramane de vazut ce va face in restul anului.