BANCA Transilvania: CERERE IMPORTANTA pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania are o cerere foarte importanta pentru toti clientii din Romania, iata ce mesaj a venit astazi de la banca pentru toti oamenii interesati.

BANCA Transilvania dezinfectare

BANCA Transilvania face astazi o cerere foarte importanta pentru clientii sai din Romania, una de care ar trebui sa asculte toata lumea, iar asta pentru ca ea este una extrem de importanta. Mai exact, incepand cu starea de alerta, in Romania au fost introduse o serie de obligatii pentru clientii BANCA Transilvania din toata tara, insa banca a mers mai departe si vine cu o cerere mai importanta pentru clientii sai din toata tara incepand de astazi.

BANCA Transilvania le cere tuturor clientilor care intra in agentiile sale sa se dezinfecteze pe maini, lucru care nu este o obligatie pentru cetateni in momentul in care intra in spatii inchise. Stiti deja ca exista obligatia de a purta masca in momentul in care intrati intr-un magazin, sau chiar intr-un sediu de banca, insa cei de la BANCA Transilvania le cer oamenilor inclusiv sa se dezinfecteze pe maini in momentul in care viziteaza un asemenea sediu.

BANCA Transilvania: CERERE IMPORTANTA pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania le cere clientilor sa faca ceva ce ne recomanda inclusiv Organizatia Mondiala a Sanatatii, spalarea frecventa a masinilor, sau dezinfectarea, fiind o masura de preventie importanta. Desigur ca toate unitatile BANCA Transilvania au deja dezinfectante aplicate pentru ca oricare dintre clientii care intra acolo sa se poata igieniza asa cum trebuie astfel incat in momentul in care intra in contact cu un angajat, sa nu il infecteze.

În toate unitățile BT. Pentru siguranța ta și a celor din jur. #SaAuzimdeBineDetalii despre banking cu BT în contextul actual: bit.ly/360iiZC

Publicată de Banca Transilvania pe Vineri, 15 mai 2020

BANCA Transilvania va avea cel mai probabil in fiecare agentie afisate mesaje cu privire la masurile pe care ar trebui sa le ia toti oamenii pentru a se proteja in timpul starii de urgenta. E posibil deasemenea ca si accesul in agentiile BANCA Transilvania sa fie limitat pentru clienti astfel incat sa nu se faca aglomeratie in interior, si e bine sa stiti acest lucru inainte de a vizita una dintre aceste locatii, indiferent ce vel de probleme aveti de rezolvat.

BANCA Transilvania ia masuri pe care le vom vedea cu siguranta si la alte banci din Romania, iar ele vor fi impuse cel mai probabil de catre agentii de securitate din fiecare institutie.