Jandarmeria Romana: Avertizare pentru a NU participa la mitinguri

Jandarmeria Romana miting

Jandarmeria Romana a publicat astazi un mesaj prin care le cere romanilor sa nu participe la mitingurile care au fost anuntate pe retelele de socializare, unul fiind in desfasurare in Piata Victoriei din Bucuresti, in mod complet si absolut ireal in raport cu situatia in care se afla Romania.

Jandarmeria Romana le cere romanilor sa nu participe la adunari de acest gen unde multe persoane stau aproape unele de altele, fara a purta masca, fara a isi lua vreo masura de protectie, si asta ar fi trebuit sa stie orice roman caruia ii pasa de el.

Jandarmeria Romana le spune oamenilor sa se protejeze si sa nu participe la mitinguri de acest gen, iar daca nu va pasa de voi, macar nu-i imbolnaviti pe cei din jurul vostru, mai ales daca sunteti angajat al Glovo, sau ai altor companii de livrari.

“Fiți responsabili!

În mediul online au fost anunțate mai multe evenimente prin care cetățenii sunt invitați să participe la manifestații publice.

Printre măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 se numără și aceea de interzicere a organizării și desfășurării de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri în spații deschise.

Pentru sănătatea dumneavoastră și protecția celorlalți cetățeni, vă recomandăm să nu participați și să nu răspundeți la astfel de evenimente.
Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!”

Fiți responsabili!În mediul online au fost anunțate mai multe evenimente prin care cetățenii sunt invitați să participe…

Publicată de Jandarmeria Română pe Vineri, 15 mai 2020