DACIA Duster: VIDEO Surprinzator cu Testele facute Offroad

DACIA Duster apare intr-un video surprinzator care ne arata masina testata offroad in situatii inedite, iata cum se descurca in aceasta provocare.

DACIA Duster are astazi parte de o prezentare foarte interesanta care ne arata cat de bine se descurca masina pe teren accidentat in doua tipuri diferite de teren, si comparatia e una interesanta. In primul clip video de mai sus vedem DACIA Duster pusa la incercare pe teren nisipos, o suprafata pe care in mod obisnuit nu o vedem in foarte multe teste, si care desigur ca in Romania exista doar in principal pe plaja, dar e bine de vazut ce se intampla.

DACIA Duster s-ar putea comporta in teren nisipos intr-un mod similar cu cel in care se comporta atunci cand este condusa pe zapada, astfel ca e bine de vazut cum reactioneaza la drum. Puteti vedea ca DACIA Duster se descurca neasteptat de bine in aceasta situatie, iar asta ar trebui sa le dea soferilor un plus de siguranta atunci cand decid sa-si conduca masinile pe terenuri de acest gen, sau pe zapada, mai ales ca in Romania avem multa iarna.

DACIA Duster: VIDEO Surprinzator cu Testele facute Offroad

DACIA Duster apare in acest al doilea test pe un teren cu care suntem deja obisnuiti din foarte multe teste, mai exact terenul accidentat din padure, si ati vazut probabl alte teste in care se comporta bine. Ei bine, si de aceasta data DACIA Duster nu dezamageste, masina reusind sa parcurga fara probleme orice fel obstacol care ii este pus in fata, asa cum am vazut si in alte teste in care era comparata cu diverse alte SUV-uri, unele mult mai scumpe.

DACIA Duster a fost trecuta prin multe teste de-a lungul timpului, iar in fiecare dintre ele s-a descurcat foarte bine, sau cel putin onorabil, iar asta pentru ca desi e o masina ieftina, este foarte versatila. DACIA Duster este un automobil care poate fi folosit fara probleme atat pe drumurile publice, cat si pe teren accidentat, astfel ca orice client ar trebui sa se bucure de ea oriunde ar merge, si totul la un pret surprinzator de mic pentru acest suv.

DACIA Duster a reintrat luna aceasta in productie la fabrica DACIA de la Mioveni, zeci de mii de masini urmand a fi produse trimestrial iar in Romania, iar asta ar trebui sa ajute compania sa recupereze pierderile de acum.