Noile PROVOCARI din Fortnite sunt Acum Active pentru Jucatori

fortnite provocari

Fortnite are deja activa partea a doua a provocarilor pe care Epic Games le-a gandit pentru perioada aceasta in care sezonul a fost prelungit pentru ca sezonul 3 nu a putut fi pregatit la timp din cauza Coronavirus, deci deja te poti distra cu ele.

Chiar dimineata au fost lansate noile provocari pentru Fortnite, iar asta inseamna ca de astazi va puteti distra completandu-le in serverele celor de la Epic Games, insa desigur ca ele nu sunt chiar atat de usor de rezolvat, dupa cum cel mai probabil stiati deja.

Unele dintre provocarile noi din cadrul Fortnite sunt destul de usor de inteles, in timp ce altele sunt usor mai complicate, insa per total oricine ar trebui sa isi poata da seama cum anume trebuie rezolvate aceste provocari in cadrul jocului de acum.

Fortnite are 10 provocari noi disponibile, fiecare dintre ele fiind gandita pe diverse etape, astfel ca aveti ocazia de a va ocupa foarte mult timp cu ceea ce a pregatit Epic Games pentru toata lumea, iar noutatile sunt pe masura asteptarilor noastre.

Fortnite a avut probleme aseara cand GTA 5 a fost lansat pentru toata lumea, dar ele au fost rezolvate dupa cateva ore bune de serviciu oferit cu intermitente, iar acum oricine se poate bucura de tot ceea ce are de oferit jocul pentru noi toti.