GTA 6: Prima Faza a Procesului de LANSARE a Inceput cu GTA 5

GTA 6 proces

GTA 6 a intrat deja in prima faza a procesului de lansare, cei de la Rockstar Games luand pe toata lumea prin surprindere cu decizia de a oferi jocul GTA 5 in mod gratuit prin intermediul Epic Games Store, incepand de ieri, pentru o perioada limitata de timp.

GTA 6 are adunati inca de pe acum jucatorii care vor fi activi in serverele online ale celor de la Rockstar Games, ideea de a oferi jocul fara plata acum fiind de a genera bani din platforma online, cea care aduce veniturile cele mai insemnate pentru compania americana.

GTA 6 va avea milioane de oameni noi care vor astepta lansarea, multumita faptului ca GTA 5 este oferit gratuit acum, interesul fiind atat de mare incat magazinul online al Epic Games a avut extrem de mari probleme de functionare timp de cateva ore bune.

GTA 5 a fost vandut in cateva zeci de milioane de copii pana acum, iar numarul total de copii descarcate in perioada de gratuitate ar putea egala numarul de vanzari generate, dar Rockstar Games va castiga mult mai mult din oferirea gratuita a jocului, decat din cea cu plata.

GTA 6 intra deja in linie dreapta in procesul de lansare gandit de catre cei de la Rockstar Games, insa acest proces va dura aproximativ un an de zile, asa ca nu va ganditi ca veti putea cumpara viitorul titlu peste doar cateva luni, pentru ca va amagiti singuri.