Orange: Anuntul Pentru Clientii Romani, ce SURPRIZA mai Are

Orange are un anunt pentru clientii sai din Romania, cu o noua surpriza care a fost pregatita pentru acestia, iata la ce s-a gandit operatorul.

orange valuta

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, avand destul de bine peste 10 milioane de abonati in toata tara, o cifra substantiala care ne arata popularitatea sa. Cei de la Orange au lansat de ceva vreme inclusiv un servciu special numit Orange Money, acesta fiind un fintech prin care incearca sa concureze cu bancile clasice pentru a le oferi clientilor o experienta mult mai buna de a-si administra banii, si nu numai.

Orange are cateva sute de mii de clienti care folosesc Orange Money in momentul de fata, iar pentru toti dintre ei are si un sfat privind ceea ce pot face daca utilizeaza acest serviciu. Orange spune ca ai sai clienti pot face transferuri valutare fara comisioane, dar si la rate de schimb avantajoase daca folosesc aplicatia dedicata acestui fintech, iar intr-o tara cu multe banci cu rate de schimb diferite, vestea e una foarte buna pentru clientii sai.

Orange: Anuntul Pentru Clientii Romani, ce SURPRIZA mai Are

Orange ofera prin Orange Money o alternativa pentru bancile clasice, avand o buna parte dintre serviciile oferite de catre o institutie financiara clasica, doar ca prin internet. Orange a facut inclusiv carduri fizice pentru retragerile de bani, insa totul se desfasoara in platforma sa online, scopul fiind ca ai sai clienti sa aiba parte de o experienta mult mai buna decat in cazul folosirii serviciilor unei banci clasice, iar ideea in sine nu este una chiar atat de rea.

📧 Între un mail trimis, un lego cu piticul și o conferință pe Zoom, poate fi o idee bună să plătești și chiria. 🏠 Direct…

Publicată de Orange pe Vineri, 15 mai 2020

Orange a reusit sa adune sute de mii de clienti prin calitatea serviciilor pe care le ofera, iar in cazul transferurilor in valuta lucrurile sunt chiar mai simple si mai bune decat atat. Orange are 16 valute disponibile pentru Orange Money in momentul de fata, si permite transferurile fara comisioane catre persoane fizice, sau juridice, astfel ca daca sunteti unul dintre clienti, aveti foarte multe motive sa va bucurati de acest serviciu, alte banci avand comisioane pentru el.

Orange ofera posibilitatea de a face un cont in Orange Money direct prin website-ul si magazinul sau online, astfel incat oricine sa se poata bucura de aceste beneficii chiar acum, si foarte rapid.