WhatsApp: Functia SURPRIZA pentru Telefoane din Toata Lumea

WhatsApp are o noua functie surpriza pentru telefoane descoperita astazi, iata ce anume este pregatit pentru toata lumea chiar in acest moment.

WhatsApp camere

WhatsApp are confirmata astazi o functie surpriza pentru utilizatorii din toata lumea, ea fiind oferita de catre compania americana destul de tarziu in raport cu momentul in care era necesara, dar e totusi bine ca vine. WhatsApp are in sfarsit integrat in versiunea beta suportul pentru Messenger Rooms, noua aplicatie care a fost lansata astazi de catre compania Facebook ca o tentativa de a ataca Zoom pe piata aplicatiilor pentru apeluri video in grup.

WhatsApp a avut acum cateva saptamani parte de primele zvonuri care sugerau faptul ca o asemenea functionalitate va fi oferita, si iata ca intr-un final ea ajunge pentru utilizatori. Vorbim despre integrarea unei scurtaturi in meniul prin care putem trimite fisiere catre alte persoane, iconita pentru Messenger Rooms oferind posibilitatea de a initia apeluri video in grupuri de pana la 50 de persoane, insa exclusiv prin acea plaforma, nu prin WhatsApp.

WhatsApp: Functia SURPRIZA pentru Telefoane din Toata Lumea

WhatsApp camere messenger

WhatsApp are integrat suportul pentru Messenger Rooms deoarece face parte din “familia” de aplicatii a celor de la Facebook, astfel ca era normal sa vedem aceasta schimbare importanta integrata pentru ea. WhatsApp nu va avea prea curand implementata o schimbare de acest gen, desi recent a fost dublat numarul maxim de persoane care pot face apeluri video in grup, ajungandu-se la 8 persoane pentru fiecare apel, modificarea fiind una foarte buna pentru utilizatori.

WhatsApp are aceasta schimbare testata in momentul de fata pe telefoanele Android care au instalata versiunea beta a aplicatiei oferita de catre companie, deci ramane de vazut in ce masura ea va ajunge in iPhone. Mai departe de atat, inca e nesigura lansarea in mod public pentru toate telefoanele, iar asta pentru ca e nevoie de o testare prelungita pentru noua functionalitate astefl incat WhatsApp sa se asigure ca ea va functiona fara probleme.

WhatsApp nu poate avea aceasta scurtatura folosita daca nu aveti si Messenger Rooms instalata, asa ca trebuie sa le aveti pe ambele in telefoane, sau calculatoare, pentru a beneficia de sistem.