BCR Romania: Anuntul foarte IMPORTANT pentru TOTI Clientii

BCR Romania are un anunt foarte important astazi pentru toti clientii sai din Romania, iata ce vrea banca sa stim cu totii chiar in acest moment.

BCR Romania

BCR Romania are astazi un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, unul de care ar trebui sa stie orice persoane care are un cont la aceasta banca, dar mai important, care are un credit. Va spuneam ieri ca de l BCR Romania au venit informatii conform carora in momentul de fata banca inregistreaza nu mai putin de 15.000 de apeluri in fiecare zi de la clientii care au diverse probleme, dar cel mai probabil in principal de la cei care vor sa-si amane ratele la credite.

BCR Romania vine cu o veste foarte buna pentru toti dintre acestia, si le spune ca pot sa-si amane foarte rapid rata prin intermediul lui George, fara a mai suna la telefon pentru a face asta, sau a afla informatii. Solutia pe care cei de la BCR Romania o ofera pentru clienti este menita sa ii ajute pe acestia sa amane mult mai rapid ratele pe care nu au bani sa le mai plateasca, dar sa si decongestioneze sistemul de suport pentru clienti, care in aceasta perioada este suprasolicitat.

BCR Romania: Anuntul foarte IMPORTANT pentru TOTI Clientii

BCR Romania a creat george pentru a-si ajuta clientii sa rezolve foarte rapid probleme de acest gen, iar dupa cum puteti vedea, el incepe sa devina chiar extrem de util. Foarte multi oameni ar prefera sa nu faca apeluri telefonice la care sa astepte si cateva zeci de minute doar pentru a amana rata la un credit, iar BCR Romania le vine in ajutor cu aceasta recomandare extrem de buna pentru clientii care vor sa profite de digitalizarea bancii din Romania.

Știai că poți să îți amâni rata creditului 100% online, direct din George? Intri în George Store, selectezi rata pe…

Publicată de BCR pe Vineri, 15 mai 2020

BCR Romania este, daca nu ma insel, cam singura banca la care puteti face o asemenea operatiune doar prin intermediul unui sistem de acest gen, astfel ca ar fi bine sa profitati de el. La restul bancilor e nevoie cereri la telefon sau trimitere de email-uri pentru a putea face asemenea lucruri, ceea ce desigur ca nu e la fel de usor, insa nu toate bancile au aceleasi beneficii precum BCR Romania, cel putin in ceea ce priveste acest proces.

BCR Romania a aprobat deja multe cereri pentru amanarea platii creditelor, si va continua sa o faca, pentru ca exista multi romani care au nevoie de ajutor in aceasta perioada tulbure.