Orange: SURPRIZA Buna, ce Primesti GRATUIT daca esti Client

Orange vine cu o noua surpriza foarte buna pentru clientii din Romania, iata ce este oferit gratuit acum pentru noi si cum putem beneficia de tot.

Orange liber

Orange nu se lasa, iar pentru ca ne aflam in stare de alerta si inca este bine sa ramanem in case pentru a ne proteja, operatorul a decis sa ofere inca o gratuitate foarte importanta de care sa ne bucuram. Mai exact, cei de la Orange au decis ca ai sai clienti sa aiba acces gratuit la toate serialele din aceasta pagina, scopul fiind de a ii ajuta pe parinti sa isi ocupe mult mai usor timpul cu copiii in aceasta perioada in care toata lumea vrea sa iasa afara.

Orange a mai oferit pentru clientii sai din Romania gratuitati similare si in perioada starii de urgenta, atunci cand oamenii erau obligati sa stea in case, lucru care desigur ca nu bucura prea multa lume. Acum situatia este diferita, iar Orange incearca sa le ofere oamenilor motive sa ramana in case desi au oricand posibilitatea de a iesi afara in aceasta perioada, si e bine sa incercati sa va protejati cat puteti de bine impotriva unei posibile infectari.

Orange: SURPRIZA Mare, ce Primesti GRATUIT daca esti Client

Orange a oferit in perioada starii de urgenta atat filme si seriale, cat si diverse canale pe care clientii sai le-au putut urmari in mod gratuit pentru a ramane in case si a nu iesi afara, unde risca o infectare. Din pacate, perioada de gratuitate pentru unele dintre aceste beneficii de la Orange a expirat la inceputul acestei luni, sau chiar ieri, asa ca acum operatorul vine cu alte surprize bune pe care clientii sai din Romania le pot avea chiar acum.

Momentele de pauză în familie sunt cele mai importante. După activitățile creative sau sportive, poți urmări împreună cu…

Publicată de Orange pe Sâmbătă, 16 mai 2020

Orange inca mai ofera inclusib beneficiile pe partea de gratuitate pentru internet, sau bani inapoi pentru reincarcari, si puncte Thank You pentru facturile pe care le platiti online. Orange are surprize foarte bune pentru foarte multi dintre clienti, unele dintre ele oferinte o singura data, altele oferite de mai multe ori, si depinde ca fiecare sa aleaga fix ceea ce il intereseaza pentru a se bucura de tot ceea ce este oferit in acest moment.

Orange ofera aceasta gratuitate pana pe 15 iunie, dar e foarte posibil sa vina si cu alte surprize pentru clientii care folosesc Orange TV, acesta fiind necesar pentru a vedea continutul.