DIGI Romania: Iata Ce Primesc GRATUIT Toti Clientii din Tara

DIGI Romania le ofera tuturor clientilor din toata tara un beneficiu gratuit care ti-ar fi de foarte mare ajutor, iata cum poti beneficia de el acum.

DIGI Romania hotspot

DIGI Romania are pentru toti clientii din Romania un serviciu gratuit de care trebuie sa profiti in aceasta perioada de stare de alerta, mai ales daca ai decis sa pleci din localitate la o “drumetie”. Uni dintre voi probabil stiti deja, altii poate ca nu, dar DIGI Romania are pentru toti clientii un serviciu care este oferit gratuit in toata tara, el avand denumirea DIGI WiFi, si dupa cum ii spune denumirea, vorbim despre hotspot-uri cu WiFi gratuit pentru clienti.

DIGI Romania are 2299 puncte DIGI WiFi in Romania in momentul de fata, iar dupa numarul foarte mare va puteti imagina ca este vorba despre acoperire in foarte multe zone in care in mod normal n-aveti internet. De la orase mari, sau mici, la zone de pe drumurile nationale, si chiar in zonele turistice, DIGI Romania are puncte WiFi gratuite pentru clienti in foarte multe locatii, si ar fi bine sa profitati de ele in aceasta perioada, pentru ca aveti de ce.

DIGI Romania: Iata Ce Primesc GRATUIT Toti Clientii din Tara

DIGI Romania le permite tuturor clientilor sa acceseze hotspot-urile sale WiFi in mod gratuti daca si-au activat deja un cont din contul de client de pe website-ul companiei de telecomunicatii. Pentru a accesa toate aceste retele va trebui sa va logati in website-ul DIGI Romania, sa mergeti in sectiunea speciala pentru DIGI WiFi si sa va creati un cont acolo pentru aceasta retea, el fiind obligatoriu pentru a putea accesa oricare dintre aceste hotspot-uri acum.

DIGI Romania ofera gratuitate pentru aceste hotspot-uri WiFi de ceva vreme, astfel ca nu vorbim despre ceva nou, ci despre o readucere aminte in legatura cu ceea ce puteti primi fara bani in diverse locuri din Romania. DIGI Romania are in website-ul sau si o harta cu toate cele 2299 de hotspot-uri WiFi gratuite din toata tara, inclusiv cu locatiile exacte, astfel ca veti sti unde le puteti accesa daca aveti nevoie neaparata de acces la internet cand sunteti plecati de acasa.

DIGI Romania are in aceste hotspot-uri internet mobil mult mai bun decat in cazul retelei sale de telefonie mobila, astfel ca ar fi bine sa profitati de ele pentru conexiuni foarte rapide.